Als 'enfant terrible' van de modewereld deinst het topmodel voor niets terug. In de allernieuwste kortfilm ter promotie van de lippenstift van YSL laat Delevingne zich van haar sexy kant zien.

In het vorige clipje speelde Cara nog met één van haar beste vriendinnen, topmodel Jourdan Dunn. Dit keer tast ze de grens af tussen mannelijk en vrouwelijk. In de beautyfilm zien we dat Delevingne lipstick aanbrengt en tegen haar spiegelbeeld begint te praten.

Dat spiegelbeeld is haar mannelijke versie in strak pak, maar wel met felrode lippen. Vervolgens verklaart haar mannelijke spiegelbeeld haar de liefde, waarna ze 'elkaar' kussen. Een sensueel filmpje om de 'Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres' in de verf te zetten. (AB)

Als 'enfant terrible' van de modewereld deinst het topmodel voor niets terug. In de allernieuwste kortfilm ter promotie van de lippenstift van YSL laat Delevingne zich van haar sexy kant zien.In het vorige clipje speelde Cara nog met één van haar beste vriendinnen, topmodel Jourdan Dunn. Dit keer tast ze de grens af tussen mannelijk en vrouwelijk. In de beautyfilm zien we dat Delevingne lipstick aanbrengt en tegen haar spiegelbeeld begint te praten.Dat spiegelbeeld is haar mannelijke versie in strak pak, maar wel met felrode lippen. Vervolgens verklaart haar mannelijke spiegelbeeld haar de liefde, waarna ze 'elkaar' kussen. Een sensueel filmpje om de 'Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres' in de verf te zetten. (AB)