Cara Delevingne nieuw gezicht Burberry Body Tender

© Youtube

Cara schittert in haar eerste parfumcampagne voor de Burberry Body Tender-geur.

Vaste waarde bij Burberry, Cara Delevingne schittert in haar eerste parfumcampagne ooit voor de Burberry Body Tender-geur. Het 20-jarige model plaatst met deze campagne zomaar nog een mode-project aan haar -nu al zeer uitgebreide- palmares.

Al sinds 2011 is de Britse It-girl een volwaardig lid van de Burberry-familie. Gekroond tot model of the year op de 2012 British Fashion Awards, kende het model tot nu toe alleen nog maar succes. En ook deze keer kiest het Britse label opnieuw voor haar.

Hartje londen

De campagne werd gemaakt door de bekende fotograaf Mario Testino. In hartje Londen, langs de oevers van de Thames, ligt Cara in de iconische Burberry trenchcoat schoon te wezen op een boot. Voor de nieuwe video kozen ze het lied ‘Happy Together’ van Misty Miller.

Britse trots

Het Britse merk omschrijft de nieuwe geur als een lichte, bezielde versie van de iconische Burberry Body-geur met verse citroen, rozenextract en witte jasmijn als ondertoon. Het goedlachse topmodel vult de rij aan van de gelukkigen die ook al mochten samenwerken met het merk zoals Rosie Huntington-Whiteley en Romeo Beckham, zoon van. Het merk houdt van hun nationale helden en kiest keer op keer weer voor een Brits model om hun campagnes voor te stellen. (JJ)

Bekijk hier de nieuwe campagne:


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content