Het Zwitsere beautymerk Quiriness pakt uit met een nieuwigheid: bruisende stenen met zuiverende ingrediÃ"nten. U moet ze enkel in heet water gooien, de ogen sluiten en boven de dampen gaan hangen. De stoom reinigt de huid in de diepte, net als bij een Finse sauna. De Quiriness-tabletten -die eigenlijk Sauna Visage heten- bevatten aroma's van Eucalyptus en pijnboom. De verdamping ervan zorgt voor een betere microcirculatie.

Samen met de tabletten worden een peeling en verzorgende wikkel verkocht. Een zakje van 10 Quiriness-bruistabletten kost 32 euro. Enkel te koop bij Ici Paris XL.

AH.

Het Zwitsere beautymerk Quiriness pakt uit met een nieuwigheid: bruisende stenen met zuiverende ingrediÃ"nten. U moet ze enkel in heet water gooien, de ogen sluiten en boven de dampen gaan hangen. De stoom reinigt de huid in de diepte, net als bij een Finse sauna. De Quiriness-tabletten -die eigenlijk Sauna Visage heten- bevatten aroma's van Eucalyptus en pijnboom. De verdamping ervan zorgt voor een betere microcirculatie. Samen met de tabletten worden een peeling en verzorgende wikkel verkocht. Een zakje van 10 Quiriness-bruistabletten kost 32 euro. Enkel te koop bij Ici Paris XL. AH.