Britten roepen Kate Middleton opnieuw uit tot beautyicoon

In een recente poll in Engeland werd de hertogin van Cambridge opnieuw verkozen tot ultiem beautyicoon. Maar liefst 58 procent van de mannen en 61 procent van de vrouwen stemden op Kate Middleton. Haar natuurlijke schoonheid en lange bruine lokken zorgden voor de overwinning.

In een recente poll in Engeland werd de hertogin van Cambridge opnieuw verkozen tot ultiem beautyicoon. Maar liefst 58 procent van de mannen en 61 procent van de vrouwen stemden op Kate Middleton. Haar natuurlijke schoonheid en lange bruine lokken zorgden voor de overwinning. The Daily Mail bericht dat de Britten hun prinses nog steeds een warm hart toedragen. Zowel mannelijke als vrouwelijke stemmers riepen de hertogin uit tot overtuigde nummer 1 in een beautypoll. Ook de tweede en derde plaats zijn weggelegd voor brunettes. Cheryl Cole haalde de tweede plaats en Michelle Keegan prijkt op nummer drie.

31 procent van de mannen en 39 procent van de vrouwen stemden voor Cheryl Cole. Keegan, die bekend staat om haar gebronzeerde look, kreeg 23 procent van de mannelijke stemmen en dertig procent van de vrouwen. Het lijkt wel alsof de Britten zich laten inspireren door de bruine haren van Kate Middleton in hun kiesgedrag.

Brunettes boven

Verder stemden de Britse vrouwen op model Abbey Clancy (16 procent), de roodharige actrice Lily Cole (16 procent), ‘Harry Potter’-ster Emma Watson (15 procent), zangeres Rita Ora (11 procent), ontwerpster Victoria Beckham (acht procent), model Cara Delevingne (zes procent) en televisiepersoonlijkheid Sam Faiers (zes procent). De mannelijke stemmers kozen dan weer voor Emma Watson op de vierde plaats (24 procent), Lily Cole de vijfde (twintig procent), Abbey Clancy werd zesde (17 procent), Rita Ora zevende (zeven procent), de blonde Sam Faiers achtste (vijf procent),de 21-jarige Cara Delevingne op de 9de (vijf procent) en Victoria Beckham de tiende plaats(vier procent). (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content