L'Oréal brengt met 'Hairchalk' een collectie tijdelijke haarkleuringen op de markt, waarmee je leuke kleuraccenten in je haar kan aanbrengen.

Sinds vorige zomer is het tijdelijk bijkleuren van je haar, in een contrasterende/felle kleur, echt een trend. Het waren sterren zoals Katy Perry, Jessie J en Taylor Swift die meisjes inspireerde om hetzelfde met hun lokken te doen, waarna de industrie ook inging op deze vraag naar 'kleur'. Nu is ook L'Oréal met een reeks van tijdelijke kleuringen gekomen, die worden uitgebracht onder de naam 'Hairchalk'. De collectie bevat kleuren als lichtroze, felblauw, zwart of oranje. Je brengt het product niet aan over je gehele kapsel, maar zorgt voor enkele opvallende accenten. Her en der over je kapsel, of bijvoorbeeld onderaan je lokken, kan je het product aanbrengen en zorgen voor wat kleur.

De kleuring is gemaakt op basis van een soort inkt met water, in combinatie met microvezel polymeren. Het is een product dat enkele wasbeurten in je haar blijft, en dat verdwijnt naarmate het haar meer gewassen wordt. Hierin verschilt het product van L'Oréal met bijvoorbeeld andere kleurrijke en tijdelijke kleuren, die op basis van een soort van poeder in het haar worden aangebracht. Deze zijn er na één enkele wasbeurt al uit verdwenen. Een voorbeeld van zo'n product is bijvoorbeeld de 'Color Bug' van Kevin Murphy, die werd uitgebracht in de kleuren roze, donkerpaars en koraalrood.

Het product van L'Oréal is geschikt voor alle haartypes en is verkrijgbaar bij kappers die de producten van L'Oréal gebruiken. Prijs: 24 euro voor een flesje en 8 flacons om de kleur aan te brengen.

Laura Van Roey

L'Oréal brengt met 'Hairchalk' een collectie tijdelijke haarkleuringen op de markt, waarmee je leuke kleuraccenten in je haar kan aanbrengen. Sinds vorige zomer is het tijdelijk bijkleuren van je haar, in een contrasterende/felle kleur, echt een trend. Het waren sterren zoals Katy Perry, Jessie J en Taylor Swift die meisjes inspireerde om hetzelfde met hun lokken te doen, waarna de industrie ook inging op deze vraag naar 'kleur'. Nu is ook L'Oréal met een reeks van tijdelijke kleuringen gekomen, die worden uitgebracht onder de naam 'Hairchalk'. De collectie bevat kleuren als lichtroze, felblauw, zwart of oranje. Je brengt het product niet aan over je gehele kapsel, maar zorgt voor enkele opvallende accenten. Her en der over je kapsel, of bijvoorbeeld onderaan je lokken, kan je het product aanbrengen en zorgen voor wat kleur. De kleuring is gemaakt op basis van een soort inkt met water, in combinatie met microvezel polymeren. Het is een product dat enkele wasbeurten in je haar blijft, en dat verdwijnt naarmate het haar meer gewassen wordt. Hierin verschilt het product van L'Oréal met bijvoorbeeld andere kleurrijke en tijdelijke kleuren, die op basis van een soort van poeder in het haar worden aangebracht. Deze zijn er na één enkele wasbeurt al uit verdwenen. Een voorbeeld van zo'n product is bijvoorbeeld de 'Color Bug' van Kevin Murphy, die werd uitgebracht in de kleuren roze, donkerpaars en koraalrood. Het product van L'Oréal is geschikt voor alle haartypes en is verkrijgbaar bij kappers die de producten van L'Oréal gebruiken. Prijs: 24 euro voor een flesje en 8 flacons om de kleur aan te brengen. Laura Van Roey