Als de stijltang deel uitmaakt van je dagelijkse routine in de badkamer, dan weet je hoe belangrijk de kwaliteit van het toestel is voor het resultaat én voor de gezondheid van je haren. Braun lanceert nu de 'SensoCare', een toestel dat zich aanpast aan je haartype.

Een dreigende stoom die uit je lokken opstijgt bij het stylen van je haren, fervente gebruiksters van de stijltang herkennen het tafereel zeker. Het gebruiken van een stijltang op vochtig haar is niet zonder gevolgen. De overmatige hitte kan je haar beschadigen met een doffe look als gevolg. Ook wanneer je haar voldoende droog is, kan een te hoge toesteltemperatuur kwalijke gevolgen hebben.

Braun biedt met de SensoCare een oplossing voor weerbarstige coupes. Bij het eerste gebruik moet je alle kenmerken van je haren in het systeem invoeren: de lengte, de dikte van je haren en of ze al dan niet gekleurd zijn. Deze factoren spelen een grote rol bij het bepalen van de temperatuur die vereist is voor het stylen van het haar. Het is bovendien mogelijk om 3 haarprofielen in het toestel op te slaan, zo kan het toestel door meerdere personen gebruikt worden.

De Braun Sensocare past zo'n 20 keer per seconde de temperatuur aan, zodat de haren de styling krijgen die ze nodig hebben. Ook het hydratatieniveau van de haren wordt in het oog gehouden, zodat de stoomsessies vermeden worden. Lachende én norse gezichtjes geven aan of je de juiste 'snelheid' aanhoudt met de stijltang en of je haar niet te vochtig is. Erg handig, want zo weet je tenminste of je goed bezig bent. Hoewel de opzet van het Sensocare-toestel erg ingewikkeld lijkt, is het erg gebruiksvriendelijk én effectief. Want dat laatste is natuurlijk het belangrijkste. (AB)

Adviesprijs: 99.99 euro

Als de stijltang deel uitmaakt van je dagelijkse routine in de badkamer, dan weet je hoe belangrijk de kwaliteit van het toestel is voor het resultaat én voor de gezondheid van je haren. Braun lanceert nu de 'SensoCare', een toestel dat zich aanpast aan je haartype.Een dreigende stoom die uit je lokken opstijgt bij het stylen van je haren, fervente gebruiksters van de stijltang herkennen het tafereel zeker. Het gebruiken van een stijltang op vochtig haar is niet zonder gevolgen. De overmatige hitte kan je haar beschadigen met een doffe look als gevolg. Ook wanneer je haar voldoende droog is, kan een te hoge toesteltemperatuur kwalijke gevolgen hebben.Braun biedt met de SensoCare een oplossing voor weerbarstige coupes. Bij het eerste gebruik moet je alle kenmerken van je haren in het systeem invoeren: de lengte, de dikte van je haren en of ze al dan niet gekleurd zijn. Deze factoren spelen een grote rol bij het bepalen van de temperatuur die vereist is voor het stylen van het haar. Het is bovendien mogelijk om 3 haarprofielen in het toestel op te slaan, zo kan het toestel door meerdere personen gebruikt worden.De Braun Sensocare past zo'n 20 keer per seconde de temperatuur aan, zodat de haren de styling krijgen die ze nodig hebben. Ook het hydratatieniveau van de haren wordt in het oog gehouden, zodat de stoomsessies vermeden worden. Lachende én norse gezichtjes geven aan of je de juiste 'snelheid' aanhoudt met de stijltang en of je haar niet te vochtig is. Erg handig, want zo weet je tenminste of je goed bezig bent. Hoewel de opzet van het Sensocare-toestel erg ingewikkeld lijkt, is het erg gebruiksvriendelijk én effectief. Want dat laatste is natuurlijk het belangrijkste. (AB) Adviesprijs: 99.99 euro