Brad Pitt en Angelina Jolie worden beschouwd als de meest 'kusbare' sterren van Hollywood. Wie hen ook even op de lippen willen voelen, kan meebieden op de Brad en Angelina-lipstick, twee in lippenstift uitgevoerde sculptuurtjes van het glamourkoppel. Het was website 'feelunique.com' die op het idee kwam en er micro-beeldhouwer Willard Wigar voor aanzocht.

Het lipstickduo is uniek en wordt op de site via opbod verkocht. De opbrengst van de veiling gaat naar borstkankeronderzoek. Het hoogste bod tot nu toe bedraagt ongeveer 300 euro.

Ann Heylens.

Brad Pitt en Angelina Jolie worden beschouwd als de meest 'kusbare' sterren van Hollywood. Wie hen ook even op de lippen willen voelen, kan meebieden op de Brad en Angelina-lipstick, twee in lippenstift uitgevoerde sculptuurtjes van het glamourkoppel. Het was website 'feelunique.com' die op het idee kwam en er micro-beeldhouwer Willard Wigar voor aanzocht. Het lipstickduo is uniek en wordt op de site via opbod verkocht. De opbrengst van de veiling gaat naar borstkankeronderzoek. Het hoogste bod tot nu toe bedraagt ongeveer 300 euro. Ann Heylens.