Botox zonder naald

4Voo belooft de effecten van botox zonder pijnlijke injecties. Voor mannen.

Het Canadese merk 4VOO (spreek uit: for voe) bestaat nog maar enkele jaren, maar oogst een verrassend succes. Zijn nieuwste antiverouderingsproduct brengt iets aan de man wat we al langer kenden voor vrouwen: de effecten van botox, maar dan zonder pijnlijke injecties of het gevreesde verlies van expressie.

De formule van het nieuwe Age-defying Complex (137 euro) ontspant de spieren in het gezicht, maakt de teint egaler en doet kraaienpootjes en lijntjes vervagen. “In tegenstelling tot een injectie met botox legt ons product de spieren niet lam, maar relaxeert ze”, zegt Katleen Vrombaut, zaakvoerder van Cosmentis Benelux. “Kleine expressierimpels gaan weg, wat wij niet voor diepere rimpels beloven. Die zijn het domein van de chirurg. Wél kan ons complex het effect van een botoxbehandeling verlengen.”

Naast relaxatie van de spieren belooft het product de celvernieuwing te stimuleren en ouderdomsvlekken te bestrijden, waardoor het een echte totaaloplossing wordt. “Mannen willen niet te veel tijd in de badkamer doorbrengen en gebruiken het liefst niet meer dan twee producten”, aldus nog Vrombaut. “Ons concept komt tegemoet aan die wens.”

Jean-Paul Mulders

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content