Boss Orange helpt kinderen in Madagaskar

Met de hulp van Orlando Bloom en Sienna Miller geeft Boss kinderen in Madagaskar een kans op een betere toekomst.

“Om kinderen in Madagaskar toegang tot onderwijs en een kans op een betere toekomst te geven”, brengt Boss een beperkte editie van de bekende geuren BOSS Orange Man en Woman op de markt.

BOSS Orange Fragrances schaart zich met deze actie achter het ‘Schools for Africa’ initiatief van Unicef. Wie een van de nieuwe ‘Today.To.Help.Together’ flacons in huis haalt, ondersteunt één schooldag voor 50 kansarme kinderen uit Madagaskar.

Acteurs Orlando Bloom en Sienna Miller werden gekozen als gezicht van BOSS Orange Man en Woman.

“Ik hoop dat de samenwerking tussen Unicef en BOSS Orange zal helpen de levenskwaliteit van mensen te verbeteren, zoveel mogelijk kinderen onderwijs te geven en de wereld als geheel een beetje mooier te maken”, aldus Miller.

Gestapeld glas

Het design van de flacons werd speciaal aangepast voor het project. Zo staan mooie boodschappen over hoop en geluk geschreven op de glazen, gestapelde kubussen. ‘To Smile. To Live. To Learn. To Help. Together.’

Voor de eau de toilette van BOSS Orange Man betaalt u 39 euro (40 ml) of 51 euro (60 ml) en voor de BOSS Orange Woman 40 euro (30 ml) of 54 euro (50 ml). (VF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content