Cosmeticamerk M.A.C deinst er niet voor terug om opvallende figuren te gebruiken in reclamecampagnes. Zo sierden onder meer Nicki Minaj, Lady Gaga en Iris Apfel al de billboards van het merk. Voor de nieuwe Strength-collectie koos het merk -toepasselijk- voor een bodybuildster. Bodybuildster Jelena Abbou is het nieuwe gezicht én lichaam van de M.A.C Strength-collectie. Op de campagnefoto's pronkt de Servische in een zwarte latex baljurk met haar opbollende biceps terwijl haar gezicht vrouwelijk maar krachtig werd opgemaakt.

Het verschil tussen haar sportieve, krachtige en bijna mannelijke armen en haar vrouwelijke, elegante gezicht maakt van deze printcampagne een echte eyecatcher. Waar modebladen vrouwelijke atleten steeds bijwerkten of in een positie plaatsten waar ze minder stevig leken (hallo, Vogue!) laat M.A.C Abbou in volle glorie met haar spieren rollen. (KS)

Cosmeticamerk M.A.C deinst er niet voor terug om opvallende figuren te gebruiken in reclamecampagnes. Zo sierden onder meer Nicki Minaj, Lady Gaga en Iris Apfel al de billboards van het merk. Voor de nieuwe Strength-collectie koos het merk -toepasselijk- voor een bodybuildster. Bodybuildster Jelena Abbou is het nieuwe gezicht én lichaam van de M.A.C Strength-collectie. Op de campagnefoto's pronkt de Servische in een zwarte latex baljurk met haar opbollende biceps terwijl haar gezicht vrouwelijk maar krachtig werd opgemaakt. Het verschil tussen haar sportieve, krachtige en bijna mannelijke armen en haar vrouwelijke, elegante gezicht maakt van deze printcampagne een echte eyecatcher. Waar modebladen vrouwelijke atleten steeds bijwerkten of in een positie plaatsten waar ze minder stevig leken (hallo, Vogue!) laat M.A.C Abbou in volle glorie met haar spieren rollen. (KS)