'Life is like a box of chocolates' en dat weten ze maar al te goed bij Bobbi Brown. In het najaarsassortiment van hun make-upcollectie zit de 'Rich Chocolate Eye Palette'. Chocolade en make-up, dé perfecte combo lijkt ons.

Van zoete, witte tot bittere en donkere chocolade: elke smaak heeft zijn liefhebbers. De oogschaduw van Bobbi Brown zal net zoals zijn calorierijke collega heel wat vrouwen kunnen bekoren. Het kleurenpalet van licht tot donkerbruin biedt heel wat mogelijkheden. Elke kleur kan alleen of gecombineerd aangebracht worden. Het dubbelzijdige borsteltje zou het gebruiksgemak moeten verhogen, net als het spiegeltje dat aan de binnenzijde werd aangebracht.

Met je ogen als blikvanger is het belangrijk om je andere gezichtsdelen subtieler op te maken. Bobbi Brown voorziet hiervoor de zachtroze 'Pink Coral' en 'Berry' blush voor de jukbeenderen. De lippen moeten volgens Bobbi Brown dan weer aangezet worden met 'Berry' of 'Baby Pink'. Wie zal kunnen weerstaan aan de combinatie van chocolade en rode bessen? (AB)

'Life is like a box of chocolates' en dat weten ze maar al te goed bij Bobbi Brown. In het najaarsassortiment van hun make-upcollectie zit de 'Rich Chocolate Eye Palette'. Chocolade en make-up, dé perfecte combo lijkt ons.Van zoete, witte tot bittere en donkere chocolade: elke smaak heeft zijn liefhebbers. De oogschaduw van Bobbi Brown zal net zoals zijn calorierijke collega heel wat vrouwen kunnen bekoren. Het kleurenpalet van licht tot donkerbruin biedt heel wat mogelijkheden. Elke kleur kan alleen of gecombineerd aangebracht worden. Het dubbelzijdige borsteltje zou het gebruiksgemak moeten verhogen, net als het spiegeltje dat aan de binnenzijde werd aangebracht.Met je ogen als blikvanger is het belangrijk om je andere gezichtsdelen subtieler op te maken. Bobbi Brown voorziet hiervoor de zachtroze 'Pink Coral' en 'Berry' blush voor de jukbeenderen. De lippen moeten volgens Bobbi Brown dan weer aangezet worden met 'Berry' of 'Baby Pink'. Wie zal kunnen weerstaan aan de combinatie van chocolade en rode bessen? (AB)