Er is nog leven na Sex and The City voor Sarah Jessica Parker. De Amerikaanse actrice lanceert haar derde eigen parfum. Na Lovely en Covet brengt ze nu Covet Pure Bloom uit.

Het geurtje is samengesteld uit exotische bloemen met als basis de Royal Indonesian Pikake en zit in een paars flesje met een bloemvormige diamant als knop.

De drieÃ"nveertigjarige actrice die wereldberoemd werd als Carrie Bradshaw, het icoon van de swingende New Yorkse levensstijl in SATC, heeft ook al een eigen kledinglijn: Bitten.

Covet Pure Bloom ligt vanaf september in de winkels. De prijzen gaan van 34 tot 64 euro.

Ann Heylens.

Er is nog leven na Sex and The City voor Sarah Jessica Parker. De Amerikaanse actrice lanceert haar derde eigen parfum. Na Lovely en Covet brengt ze nu Covet Pure Bloom uit.Het geurtje is samengesteld uit exotische bloemen met als basis de Royal Indonesian Pikake en zit in een paars flesje met een bloemvormige diamant als knop.De drieÃ"nveertigjarige actrice die wereldberoemd werd als Carrie Bradshaw, het icoon van de swingende New Yorkse levensstijl in SATC, heeft ook al een eigen kledinglijn: Bitten. Covet Pure Bloom ligt vanaf september in de winkels. De prijzen gaan van 34 tot 64 euro.Ann Heylens.