Binnenkort te koop: schoonheidsvlekjes van Chanel

© Reuters

De fluwelen gezichtsstickers maken deel uit van een make-up collectie die Collection Versailles de Chanel zal heten.

Tijdens de Versaillesshow van Chanel viel naast de kleren ook het haar en de make-up van de modellen op. Vooral het kleine Chanellogo onder het oog deed velen verlangen naar zo’n fraai gevormde schoonheidsvlek. Voor hen is er goed nieuws, want de gezichtsstickers zouden binnenkort te koop aangeboden worden.

Karl Lagerfeld presenteerde in het kasteel van Versailles zijn cruisecollectie. Modellen met een korte, pastelkleurige bob, fel aangezette wenkbrauwen en opvallende jukbeenderen stelden zijn door Marie-Antoinette geïnspireerde creaties tentoon. Geen Marie-Antoinette zonder een schoonheidsvlekje natuurlijk, en ook daar had de ontwerper aan gedacht: de modellen pronkten met de beroemde ineengehaakte C’s onder het oog als een soort moderne tâche de beauté.

Style.com meldt nu dat deze kleine gezichtsstickers, gemaakt van fluweel, binnenkort ook verkrijgbaar zullen zijn voor het grote publiek. Ze maken immers deel uit van de nieuwe make-up lijn Collection Versailles de Chanel, die ook een highlighter en het roze pigmentpoeder bevat. Prijs en lanceerdatum zijn nog niet bekend, maar zij die niet kunnen wachten hebben naar onze mening met een fatsoenlijke eyeliner voldoende materiaal om het logo op gewenste plaats over te tekenen. (KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content