Beyoncé kent de geur van het succes, zo kan haar nieuwste parfum "Heat' heel wat vrouwenharten bekoren. De bekende zangeres heeft met haar parfumreeks de beste verkopende celebrityparfumlijn aller tijden.

Niet enkel de muziekwereld ligt aan de voeten van Grammy-winnares Beyoncé, maar ook de beautywereld lust pap van haar creaties. Zo is 'House of Beyoncé Fragrances, wereldwijd het best verkopende celebrityparfummerk.

Intussen is de parfumlijn van Beyoncé al uitgebreid met vijf geuren en vooral haar laatste parfum 'Heat', uitgebracht in 2010, doet het erg goed. De geur, verpakte in een opvallend flacon, is een mix van bloemengeuren, vanille, sandelhout en açaibessen. De zangeres creëerde de geur naar aanleiding van haar meest recente wereldtournee, de Mrs. Carter Show. "Ik ben enorm blij dat Heat zo'n groot succes was en ik hoop dat het parfum nog jarenlang een favoriet blijft, " aldus Beyoncé zelf.

De Beyoncé Parfums zijn wereldwijd verkrijgbaar bij geselecteerde parfumerieën en drogisterijen. (LVR)

Beyoncé kent de geur van het succes, zo kan haar nieuwste parfum "Heat' heel wat vrouwenharten bekoren. De bekende zangeres heeft met haar parfumreeks de beste verkopende celebrityparfumlijn aller tijden. Niet enkel de muziekwereld ligt aan de voeten van Grammy-winnares Beyoncé, maar ook de beautywereld lust pap van haar creaties. Zo is 'House of Beyoncé Fragrances, wereldwijd het best verkopende celebrityparfummerk. Intussen is de parfumlijn van Beyoncé al uitgebreid met vijf geuren en vooral haar laatste parfum 'Heat', uitgebracht in 2010, doet het erg goed. De geur, verpakte in een opvallend flacon, is een mix van bloemengeuren, vanille, sandelhout en açaibessen. De zangeres creëerde de geur naar aanleiding van haar meest recente wereldtournee, de Mrs. Carter Show. "Ik ben enorm blij dat Heat zo'n groot succes was en ik hoop dat het parfum nog jarenlang een favoriet blijft, " aldus Beyoncé zelf. De Beyoncé Parfums zijn wereldwijd verkrijgbaar bij geselecteerde parfumerieën en drogisterijen. (LVR)