Beyoncé brengt tijdelijke tattoo’s

“Tattoo your name across my heart”, zong Beyoncé in haar opzwepende dansnummer ‘Sweet dreams’ en ze meende het nog ook.

“Tattoo your name across my heart”, zong Beyoncé in haar opzwepende dansnummer Sweet dreams en ze meende het nog ook. Beyond Productions LLC, het bedrijf van de wulpse zangnimf en haar moeder Tina, ontwikkelde samen met make-upbedrijf Temptu een collectie tijdelijke tatoeages.

De beperkte editie sluit aan bij de kledinglijn van beide dames, The House of Deréon. “Met een Sixties-pinup-girl meets futuristic-biker-chick thema wilden Beyoncé en ik onze Deréon winter 2010 campagne een stoere twist geven”, legt mama Knowles uit. Net als het thema, zijn ook de tatoeageontwerpen divers te noemen: van bloemen- en juweelmotieven tot dreigende spinnen en rockerkettingen die langs onderbenen en ruggenwervels kronkelen.

De waterbestendige tatoeages verschijnen vanaf 1 november, zowel in basis- als luxekits. De luxekit bevat -naast acht tatoeagefolies – ook nog een gesigneerde foto van de popdiva en een kans om een trip naar New York met fotoshoot te winnen.

Beide edities zijn verkrijgbaar via de e-shops van Temptu en Deréon. Wie zeker wil zijn van een tatoeagekit schrijft zich best in op de wachtlijst.

Vincent Fobelets

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content