'Ik liet me inspireren door de vrouwelijkheid en het charisma die Lancôme typeren. Voor mij belichaamt Lancôme de filosofie van een ingetogen schoonheid, iets typisch Frans', klinkt het in het persbericht. 'Anthony Vaccarello heeft de gave om de contouren van een sterke, moderne visie op vrouwelijkheid te herdefiniëren, dus we zijn bijzonder opgetogen dat hij heeft toegestemd tot deze samenwerking', vulde Françoise Lehmann van Lancôme de ontwerper aan.

Anthony Vaccarello staat sinds begin dit jaar aan het hoofd van Versus Versace, het zusterlabel van Versace. Het was Donatella Versace 'herself' die er rotsvast van overtuigd is dat de Belgische designer dé ideale man is voor het label. Hij ontwierp er voorheen al een capsulecollectie, zijn eerste collectie als creatief directeur is voor dit najaar. De make-upcollectie voor Lancôme staat gepland voor oktober. (AB/via Elle.nl)

'Ik liet me inspireren door de vrouwelijkheid en het charisma die Lancôme typeren. Voor mij belichaamt Lancôme de filosofie van een ingetogen schoonheid, iets typisch Frans', klinkt het in het persbericht. 'Anthony Vaccarello heeft de gave om de contouren van een sterke, moderne visie op vrouwelijkheid te herdefiniëren, dus we zijn bijzonder opgetogen dat hij heeft toegestemd tot deze samenwerking', vulde Françoise Lehmann van Lancôme de ontwerper aan. Anthony Vaccarello staat sinds begin dit jaar aan het hoofd van Versus Versace, het zusterlabel van Versace. Het was Donatella Versace 'herself' die er rotsvast van overtuigd is dat de Belgische designer dé ideale man is voor het label. Hij ontwierp er voorheen al een capsulecollectie, zijn eerste collectie als creatief directeur is voor dit najaar. De make-upcollectie voor Lancôme staat gepland voor oktober. (AB/via Elle.nl)