OY

Apotheker Inge Louf maakt deo overbodig. De Deo Wash en Deo Scrub houden je 24 uur vrij van zweetgeur door de micro-organismen die vieze luchtjes veroorzaken te neutraliseren.

26,40 en 24,60 euro, oycare.be

Pack'd

Een abonnementsdienst voor hoogwaardige voedings-supplementen. Elke twee weken krijg je een Essentials Box in de bus, een voorraad mooi verpakte pillen. Die beloven lichaam en geest te optimaliseren met onder meer calcium, kurkuma, vitamine C en spirulina.

99,99 euro per maand, packd.be

NO

Natuurlijke, cruelty-free gezichts- en lichaamsverzorging zonder onnodige toevoegingen. De oliën, scrubs, body butters, badzouten en toners worden in kleine hoeveelheden geproduceerd in een Antwerps labo.

Van 20 tot 85 euro, no-skincare.com

Go as u.r

Natuurlijk en vegan. De skincare helpt je te beschermen tegen pollutie, de make-up is vrolijk gekleurd, net als de ecovriendelijke verpakking. En er is ook kleding.

Van 22 tot 82,50 euro, goasur.com

Apotheker Inge Louf maakt deo overbodig. De Deo Wash en Deo Scrub houden je 24 uur vrij van zweetgeur door de micro-organismen die vieze luchtjes veroorzaken te neutraliseren. 26,40 en 24,60 euro, oycare.be Een abonnementsdienst voor hoogwaardige voedings-supplementen. Elke twee weken krijg je een Essentials Box in de bus, een voorraad mooi verpakte pillen. Die beloven lichaam en geest te optimaliseren met onder meer calcium, kurkuma, vitamine C en spirulina. 99,99 euro per maand, packd.be Natuurlijke, cruelty-free gezichts- en lichaamsverzorging zonder onnodige toevoegingen. De oliën, scrubs, body butters, badzouten en toners worden in kleine hoeveelheden geproduceerd in een Antwerps labo. Van 20 tot 85 euro, no-skincare.com Natuurlijk en vegan. De skincare helpt je te beschermen tegen pollutie, de make-up is vrolijk gekleurd, net als de ecovriendelijke verpakking. En er is ook kleding. Van 22 tot 82,50 euro, goasur.com