We vertelden u al alles over de samenstelling en de vreemde zwarte kleur van Lady Gaga's eerste parfum Fame, maar vandaag kunnen we uitpakken met een filmpje. De video geeft je een rondleiding in Gaga's Haus Laboratories in Parijs en je ziet er chemisten aan het werk die het parfum samenstellen.

Ook de printcampagne voor de geur is gelekt: geen Gaga in extreme outfit maar poedelnaakt en als Lemuel Gulliver bedekt met lilliputters die zich op strategische plaatsen aan haar lichaam vastgrijpen. Een referentie naar haar (soms opdringerige) fans? Het lijkt logisch, gezien de naam van het parfum 'Fame' is, maar La Gaga staat erom bekend haar fans in het hart te dragen. Provocatie, eens te meer.

We vertelden u al alles over de samenstelling en de vreemde zwarte kleur van Lady Gaga's eerste parfum Fame, maar vandaag kunnen we uitpakken met een filmpje. De video geeft je een rondleiding in Gaga's Haus Laboratories in Parijs en je ziet er chemisten aan het werk die het parfum samenstellen.Ook de printcampagne voor de geur is gelekt: geen Gaga in extreme outfit maar poedelnaakt en als Lemuel Gulliver bedekt met lilliputters die zich op strategische plaatsen aan haar lichaam vastgrijpen. Een referentie naar haar (soms opdringerige) fans? Het lijkt logisch, gezien de naam van het parfum 'Fame' is, maar La Gaga staat erom bekend haar fans in het hart te dragen. Provocatie, eens te meer.