Beautytrends voor op de festivals

Beautytrends voor op de festivals
1. Bloemenband in het haar: dit blijft ook dit festivalseizoen een schot in de roos. Eerst was dit accessoire vooral voor de meer alternatieve festivals of dancefeestjes, maar nu kan het ook op grote festivals gedragen worden. Het maakt je voorkomen plots een heel stuk vrolijker. Laat de innerlijke hippie in je los! © Asos.com

Laura Van Roey

1. Bloemenkrans. (Asos, 11,27 euro). © Asos.com

1. Bloemenband in het haar: dit blijft ook dit festivalseizoen een schot in de roos. Eerst was dit accessoire vooral voor de meer alternatieve festivals of dancefeestjes, maar nu kan het ook op grote festivals gedragen worden. Het maakt je voorkomen plots een heel stuk vrolijker. Laat de innerlijke hippie in je los!

2. Bindi © Etsy/Eclectic Vogue (5,99 euro)

Blingbindi: zangeres Gwen Stefani wist al in de jaren negentig wat hip was (of later zou worden) en zo droeg zij al heel regelmatig een bindi. Maar ook artiesten vandaag, zoals bijvoorbeeld Ellie Goulding, maken dankbaar gebruik van dit accessoire. En wat zij kunnen, kunnen wij ook. Voor de festivalgangers met veel lef: ga voor de bindi.

3. Vlechten © Thinkstock

1. Vlechten: na de tweede festivaldag krijg je vaak al wat vettiger haar. Een goed middeltje om dit een beetje te verdoezelen is het maken van een vlecht. Bovendien is de vlecht dit festivalseizoen helemaal 'back in business'.

4. Nagellak in alle kleuren van de regenboog © Pro Nails

5. Een tijdelijke tattoo © Gold Sin Jewels Facebook

Wie zich niet durft te wagen aan een echte tattoo, kan zich dit zomerseizoen wagen aan een tijdelijk exemplaar. Zo bracht onder meer Gold Sin Jewels, een Italiaans bedrijf, tijdelijke tattoages op de markt in echt goud. Voor zij voor wie het iets meer mag zijn.