Martine Dehaene geeft workshops kleur- en stijladvies aan kankerpatiënten in opdracht van de Vlaamse Liga tegen Kanker. Daarin leert ze aan welke kleuren en kledingstijl flatteren en hoe je je gezicht moet verzorgen en opmaken.

- Pas je huidverzorging aan: Chemotherapie droogt de huid enorm uit. Mijn aanrader is het Advanced Night Repair serum van Estée Lauder: dat hydrateert, verfijnt de huidtextuur en bevat antioxidanten die de huid beschermen tegen vrije radicalen. Het geeft de huid een extra boost. (parfumerie)

- De populaire BBcreams combineren het beste van make-up en huidverzorging: ze hydrateren, beschermen tegen UV-stralen en verdoezelen die grauwe teint onder een zonnig kleurtje. Mijn persoonlijke favoriet is Estée Lauder's BBcream. (parfumerie)

- De meeste mensen verliezen hun haar door een chemokuur, maar ook hun wimpers en wenkbrauwen. Vooral wenkbrauwen geven je gezicht uitdrukking, maar zijn erg moeilijk na te tekenen. In de handel zijn er sjablonen die je met gekleurd poeder kan invullen. (Christian Cosmetics)

- De modieuze wikkelmutsen en sjaals van Rosette La Vedette zijn een leuk alternatief voor een pruik. Ze zijn ontworpen door een ex-kankerpatiënte die zachte materialen uitkiest en irriterende naden vermijdt.

Sofie Albrecht

Martine Dehaene geeft workshops kleur- en stijladvies aan kankerpatiënten in opdracht van de Vlaamse Liga tegen Kanker. Daarin leert ze aan welke kleuren en kledingstijl flatteren en hoe je je gezicht moet verzorgen en opmaken. - Pas je huidverzorging aan: Chemotherapie droogt de huid enorm uit. Mijn aanrader is het Advanced Night Repair serum van Estée Lauder: dat hydrateert, verfijnt de huidtextuur en bevat antioxidanten die de huid beschermen tegen vrije radicalen. Het geeft de huid een extra boost. (parfumerie) - De populaire BBcreams combineren het beste van make-up en huidverzorging: ze hydrateren, beschermen tegen UV-stralen en verdoezelen die grauwe teint onder een zonnig kleurtje. Mijn persoonlijke favoriet is Estée Lauder's BBcream. (parfumerie) - De meeste mensen verliezen hun haar door een chemokuur, maar ook hun wimpers en wenkbrauwen. Vooral wenkbrauwen geven je gezicht uitdrukking, maar zijn erg moeilijk na te tekenen. In de handel zijn er sjablonen die je met gekleurd poeder kan invullen. (Christian Cosmetics) - De modieuze wikkelmutsen en sjaals van Rosette La Vedette zijn een leuk alternatief voor een pruik. Ze zijn ontworpen door een ex-kankerpatiënte die zachte materialen uitkiest en irriterende naden vermijdt. Sofie Albrecht