Beautytips van modellen

© Thinkstock

Omdat zij nu eenmaal weten hoe je er dagelijks op je beste kan uitzien.

Refinery29 vroeg aan enkele modellen wat hun ultieme beautytips waren en wij pikten er de beste uit. Want sorry dames, ‘veel water en veel slaap’ helpen ons niet echt vooruit.

De 21-jarige Betty Adewole zweert bij simpele natte doekjes en Mac Concealer, ook gaat ze nooit de deur uit zonder een haarborstel. ‘Neem altijd een nat doekje en concealer mee om snel je gezicht even bij te werken in de auto of taxi.’

Nikolett Bogar is een nieuw gezicht in de modewereld en houdt het graag natuurlijk, zo gebruikt ze geen haardroger of stijltang en heeft ze nog nooit haar lokken gekleurd. Ook qua producten blijft ze liefst bij basics als Dove Intense Repair Shampoo en de klassieke Nivea crème. Verder zweert ze bij een goede bodylotion en mascara. Ze gelooft vooral in het principe ‘mooi vanbinnen betekent mooi vanbuiten’ en is ervan overtuigd dat haar gezond dieet het meeste bijdraagt aan haar stralende teint.

Isabella Lindblom heeft haar eigen middeltje uitgevonden bestaande uit amandelolie en Weleda moisturizer dat ze elke avond in masseert om een zuivere huid te hebben. Haar lokken beschermt ze na het wassen met enkele drupjes jojoba olie om het vervolgens natuurlijk te laten drogen. Ze raadt iedereen aan om biologische producten te gebruiken voor huid en haar.

Bij model Xiao Wen Ju is vooral het haar een probleemzone. Ze gebruikt het liefst producten van Kiehl’s om het te verzorgen. Verder houdt ze haar huid zo gehydrateerd mogelijk en laat ze regelmatig een verkoelend gezichtsmasker intrekken.

Jana Knauerova gebruikt het liefst een verkoelend oogmasker om instant een frisse blik te krijgen. Verder verzorgt ze haar lokken met een degelijke conditioner en probeert ze regelmatig zichzelf een gezichtsmassage te geven.

Allemaal sluiten ze in koor af: nooit, maar dan ook NOOIT gaan slapen zonder je make-up te verwijderen. (RDM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content