Tegenwoordig zijn beautyrituelen voornamelijk samengesteld om zo snel mogelijk de deur uit te kunnen. In de jaren dertig namen vrouwen nog hun tijd om fris en glamoureus voor de dag te komen.

De Amerikaanse actrice Constance Bennett, zus van de bekendere Joan Bennett, nodigt ons in deze kortfilm uit in haar huis om haar ochtendrituelen op de voet te volgen. De actrice ontwaakt met perfecte krullen en volledig opgemaakt. Vervolgens worden er talloze lagen crème gesmeerd om haar huid te stimuleren en de actrice geniet van een ochtendbad om de producten goed te laten inwerken.

De huishoudster probeert er wat meer vaart achter te zetten, maar Constance laat zich niet van haar stuk brengen. Aan het einde van het filmpje spreekt de actrice nog de wijze (zij het ietwat ironische) woorden 'onthoud dat mooi en natuurlijk voor de dag komen het geboorterecht is van iedere vrouw.' (LP)

Tegenwoordig zijn beautyrituelen voornamelijk samengesteld om zo snel mogelijk de deur uit te kunnen. In de jaren dertig namen vrouwen nog hun tijd om fris en glamoureus voor de dag te komen. De Amerikaanse actrice Constance Bennett, zus van de bekendere Joan Bennett, nodigt ons in deze kortfilm uit in haar huis om haar ochtendrituelen op de voet te volgen. De actrice ontwaakt met perfecte krullen en volledig opgemaakt. Vervolgens worden er talloze lagen crème gesmeerd om haar huid te stimuleren en de actrice geniet van een ochtendbad om de producten goed te laten inwerken. De huishoudster probeert er wat meer vaart achter te zetten, maar Constance laat zich niet van haar stuk brengen. Aan het einde van het filmpje spreekt de actrice nog de wijze (zij het ietwat ironische) woorden 'onthoud dat mooi en natuurlijk voor de dag komen het geboorterecht is van iedere vrouw.' (LP)