Beautynieuwkomers

Enkele beautynieuwkomers voor dit najaar.

Enkele beautynieuwkomers voor dit najaar.

Groentetherapie
Opvallende nieuwkomer bij de bioverzorging is Vegetable Garden, dat verzorgingsproducten voor gelaat en lichaam brengt met activa en aroma’s uit biologische groente en fruit, kruiden en bloemen. Voedende aardappelen, herstellend pompoen, anti-aging broccoli, verkwikkende rozemarijn en wortels die de huid laten stralen zijn de belangrijkste ingrediënten. De producten dragen het Ecocertlabel, bevatten geen synthetische kleur- en geurstoffen, minerale oliën of parabenen.
Info : 02 476 21 44

Artisanale parfums Eau de cologne 1902 Premium (EDC 100 ml: 18 euro) is een reeks colognes met essentiële oliën. Ze behoren tot het Franse parfumhuis Berdoues, dat al sinds 1902 natuurlijke geurwaters produceert van groene thee, citrusvruchten, lavendel, evtiver, violetjes en kardemom.
Info: 02 740 19 91
www.parfumsberdoues

Fruit voor het lichaam
Het Britse I Love… heeft een reeks lichaamsproducten (douchecrème, lichaamscrème, lipgloss, scrub en geurkaarsen) met fruitige geuren die naar verluidt erg in de smaak vielen in Groot-Brittanië. Deze smakelijke producten voor zachte prijzen (vanaf 2,99 euro) vindt u exclusief bij Di.
www.ilovecosmetics.com

Sofie Albrecht.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content