Beauty-award voor parfum Kate Moss

Topmodel Kate Moss is met haar parfum Velvet Hour in de prijzen gevallen.

Velvet Hour, het zwoele avondparfum dat topmodel Kate Moss vorige zomer lanceerde, is in de prijzen gevallen. Het werd begin deze week gelauwerd in Londen.

De Cosmetic Executive Women (CEW) beoordeelden driehondend beautyproducten. Velvet Hour werd bekroond in de categorie “Beste vrouwelijke parfum van een celebrity”.

Andere prijswinnaars waren onder andere Chloé Eau de Parfum (beste nieuwe vrouwelijke parfum, algemeen), Max Factor False Lash Effect Mascara (beste nieuwe make-upproduct) en L’Oréal Paris Elnett Diamond Hold and Shine (beste nieuwe stylingproduct).

Velvet Hour was het tweede parfum van Kate Moss. Het bevat onder andere freesia, blauwe peper, patchoelie en muskaatnoot. “Dit parfum roept de sfeer op van het vallen van de avond, op het ogenblik dat u zich in fluweel hult. Ik hou van dat moment. Het is sexy, sensueel, vol van verlangen en veelbelovend”, zo zei het stijlicoon toen ze haar geur lanceerde. De “mysterieuze” Velvet Hour zit in een donkerblauw diamantvormig flesje, dat de ietwat vintage-look van Kate Moss moet weerspiegelen, evenals haar “sensualiteit” en “nachtelijke glamour”. Velvet Hour is ook in de Belgische parfumerieÔn te koop.

Ann Heylens.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content