Ben je die haartjes op je benen, oksels of bikinilijn liever kwijt? Beautyjournaliste Franciska Bosmans zet de voor- en nadelen van elke ontharingsmethode op een rij. Ze legt ook uit hoe je je haren semi-permanent kan verwijderen. En dat allemaal in je eigen badkamer.

Je wil bruine benen zonder de strepen die verraden dat je tintje niet natuurlijk is? Met de tips in deze video breng je zelfbruiner egaal aan voor een subtiel, naturel resultaat. Alsof je net een zonnige week vakantie achter de rug hebt.

Droge handen van al dat handen wassen? In deze video legt beautyjournaliste Franciska Bosmans uit hoe dat komt en hoe je een goede handcrème uitkiest door even de ingrediëntenlijst te checken. Ze tipt ook enkele persoonlijke favorieten.

Audrey Hepburn-eyeliner en Brigitte Bardot-lippen vormen een goede make-uplook voor date night. Of je die nu binnen je eigen muren of binnenkort erbuiten houdt. In deze tutorial leert beautyjournaliste Franciska je hoe je een subtiele cateye creëert die je blik opent.

Hoe verzorg je uitgroeiende acryl- en gelnagels het best? Hoe ziet een goede doe-het-zelfmanicure eruit? Zin om te experimenteren met minimalistische nail art? Beautyjournaliste Franciska Bosmans legt het in deze video allemaal uit.