Backstage met Bobbi Brown

© rdm

Make-up artiest Kai Vinson van Bobbi Brown mocht de make-up voor de show van By Misha verzorgen in New York. Knack Weekend was erbij.

Twee uur voor aanvang van de show van By Misha, mocht Knack Weekend al een kijkje nemen backstage om van dichtbij te zien hoe de looks tot stand komen.

Na een halfuur weer en wind getrotseerd te hebben, komen we aan in een kleine studio downtown Manhattan. De show van het Britse merk By Misha – dat pas in 2011 opgericht werd – begint binnen twee uur en in de backstage ruimte worden de modellen klaargestoomd voor de catwalk.

Het haar lijkt het meeste tijd in beslag te nemen, wat niet vreemd is aangezien er verschillende ingewikkelde vlechtconstructies aan te pas komen. Van de haarstyliste gaat het naar de make-up, waar visagist Kai Vinson van make-up merk Bobbi Brown uitleg geeft over de look. “We wouden een heel dramatische look creëren, die goed past bij de collectie”, aldus Kai. De collectie bestaat uit romantische doch dramatische silhouetten in diepe, donkere kleuren zoals bordeaux rood en koper. “De huid is heel licht en fris, terwijl de ogen heel dramatisch donker zijn met goudaccenten. De lippen worden donkerrood, waardoor de vrouwen er charmant en mysterieus uitzien.”

Kai gebruikt de nieuwe herfst-en winterkleuren van Bobbi Brown waaronder heel wat items uit de Old Hollywood Collection voor de ogen en de Crimson Rich Lip Color voor de lippen.

Renske De Maesschalck vanuit New York

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content