De Amerikaanse actrice Anne Hathaway, die voor een rol in een film haar lange lokken moest afknippen, heeft het meest invloedrijke kapsel uit Hollywood. Daarmee heeft ze het kapsel van Jennifer Aniston van de troon gestoten. Dat schrijft de Daily Mail.

Voor haar rol in de film 'Les Miserables' uit 2012 moest actrice Anne Hathaway haar lange bruine lokken afknippen. Haar lang haar werd ingeruild voor een fris en kort kopje. Dit kapsel blijkt, volgens een enquête van Britse haarexperten en Universal Studios, het meest invloedrijke kapsel uit de televisiewereld. Hoewel ze zelf aangaf niet gelukkig te zijn met de knipbeurt, valt het kapsel wel in de smaak bij pers en fans. Zo gaat er tijdens events en uitreikingen veel aandacht naar haar kapsel, schrijft Daily Mail, al wordt er wel steeds fel gediscussieerd over haar kledingkeuzes.

De glamour van Audrey Hepburn

Het schouderlange donkerblond/bruine kapsel van Jennifer Aniston in de film 'Along Came Polly' (2004) eindigde in de enquête op de tweede plaats. De derde plaats is voor het opgestoken kapsel van Audrey Hepburn in de film 'Charade' (1963). Veronica Lake's kapsel in The Blue Dahlia (1946) werd vierde, gevolgd door de roodharige bob van Molly Ringwald in de klassieke komedie The Breakfast Club (1985).

Kapsels uit film inspireren vrouwen

Uit de enquête blijkt ook dat één op de tien vrouwen kiest voor een ander kapsel omdat ze geïnspireerd is geraakt door de kapsels in een film. Momenteel blijkt het kapsel van Anne Hathaway het meest te inspireren en tot de verbeelding te spreken. (LVR)

De Amerikaanse actrice Anne Hathaway, die voor een rol in een film haar lange lokken moest afknippen, heeft het meest invloedrijke kapsel uit Hollywood. Daarmee heeft ze het kapsel van Jennifer Aniston van de troon gestoten. Dat schrijft de Daily Mail. Voor haar rol in de film 'Les Miserables' uit 2012 moest actrice Anne Hathaway haar lange bruine lokken afknippen. Haar lang haar werd ingeruild voor een fris en kort kopje. Dit kapsel blijkt, volgens een enquête van Britse haarexperten en Universal Studios, het meest invloedrijke kapsel uit de televisiewereld. Hoewel ze zelf aangaf niet gelukkig te zijn met de knipbeurt, valt het kapsel wel in de smaak bij pers en fans. Zo gaat er tijdens events en uitreikingen veel aandacht naar haar kapsel, schrijft Daily Mail, al wordt er wel steeds fel gediscussieerd over haar kledingkeuzes.De glamour van Audrey Hepburn Het schouderlange donkerblond/bruine kapsel van Jennifer Aniston in de film 'Along Came Polly' (2004) eindigde in de enquête op de tweede plaats. De derde plaats is voor het opgestoken kapsel van Audrey Hepburn in de film 'Charade' (1963). Veronica Lake's kapsel in The Blue Dahlia (1946) werd vierde, gevolgd door de roodharige bob van Molly Ringwald in de klassieke komedie The Breakfast Club (1985). Kapsels uit film inspireren vrouwen Uit de enquête blijkt ook dat één op de tien vrouwen kiest voor een ander kapsel omdat ze geïnspireerd is geraakt door de kapsels in een film. Momenteel blijkt het kapsel van Anne Hathaway het meest te inspireren en tot de verbeelding te spreken. (LVR)