Angelina Jolie schoonheidsicoon van het decennium

Drieduizend Britse vrouwen hebben Angelina Jolie verkozen tot de mooiste vrouw van het afgelopen decennium.

Drieduizend Britse vrouwen hebben Angelina Jolie verkozen tot de mooiste vrouw van het afgelopen decennium. Het onderzoek gebeurde door cosmeticaketen Superdrug.

“Angelina Jolie is geen conventionele schoonheid, maar haar sterke karakter komt tot uiting in haar bijzondere gelaatstrekken. Daardoor bekleedt ze een unieke positie”, aldus Steve Jebson, commercieel directeur bij Superdrug aan de Britse krant The Telegraph. “Haar lippen, dikke donkere haren en ‘sterke karakter’ maken vrouwen over de hele wereld jaloers, net als haar figuur, dat gemaakt is voor de rode loper”.

“Het is trouwens fantastisch te zien dat de top-20 vrouwen van alle leeftijden en kleuren bevat, van de tijdeloze schoonheid Joanna Lumley tot Halle Berry en Cheryl Cole”, luidt het bij Superdrug.

De smaak van Brad Pitt scoort trouwens goed, want Angelina Jolie wordt op de voet gevolgd door haar voormalige rivale Jennifer Aniston. Op drie staat popzangers Kylie Minogue en op 4 de Welshe actrice Catherine Zeta Jones.

Superdrug peilde al drie jaar naar het ‘gezicht van het jaar’. Maar om het nieuwe decennium te vieren, besloot de keten ‘verder te kijken dan het gezicht van de dag’.

Top 20 schoonheidsiconen van het decennium

1.Angelina Jolie
2.Jennifer Aniston
3.Kylie Minogue
4.Catherine Zeta Jones
5.Cheryl Cole
6.Scarlett Johansson
7.Keira Knightly
8.Beyonce Knowles
9.Liv Tyler
10.Halle Berry
11.Kate Winslet
12.Myleene Klass
13.Kelly Brook
14.Nigella Lawson
15.Kate Beckinsale
16.Megan Fox
17.Eva Longoria
18.Joanna Lumley
19.Holly Willoughby
20.Charlize Theron

Ann Heylens.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content