De reclamecampagne van het parfum 'Very Irresistible' is geïnspireerd op het Wilde Westen. Dat schrijft de Daily Mail.

De 27-jarige Amanda Seyfried vervangt LivTyler als het gezicht van het parfum 'Very Irresistible'. De nieuwe campagne, met inspiratie uit het Wilde Westen, werd volledig vormgegeven door Riccardo Tisci.

De video van de reclamecampagne is een spot van 46 seconden in slow motion, geregisseerd door Cédric Klampisch. We zien Seyfried binnenkomen in een Parijs café op een erg mysterieuze wijze. Deze scène lijkt geïnspireerd op een oude western.

Goede band met Givenchy

De relatie tussen Amanda Seyfried en Givenchy gaat al even terug. Op het recente MET Gala in New York droeg Seyfried een vintage jurk van het modelabel.

(LVR)

De reclamecampagne van het parfum 'Very Irresistible' is geïnspireerd op het Wilde Westen. Dat schrijft de Daily Mail. De 27-jarige Amanda Seyfried vervangt LivTyler als het gezicht van het parfum 'Very Irresistible'. De nieuwe campagne, met inspiratie uit het Wilde Westen, werd volledig vormgegeven door Riccardo Tisci. De video van de reclamecampagne is een spot van 46 seconden in slow motion, geregisseerd door Cédric Klampisch. We zien Seyfried binnenkomen in een Parijs café op een erg mysterieuze wijze. Deze scène lijkt geïnspireerd op een oude western.Goede band met Givenchy De relatie tussen Amanda Seyfried en Givenchy gaat al even terug. Op het recente MET Gala in New York droeg Seyfried een vintage jurk van het modelabel. (LVR)