Alles wat je moet weten over de collectie van Lorde voor MAC

© Twitter

De Nieuw-Zeelandse zangeres Lorde werd gevraagd om een collectie te ontwerpen voor MAC. Aan WWD deed de jonge zangeres al heel wat details over haar collectie uit de doeken.

De Nieuw-Zeelandse zangeres Lorde werd gevraagd om een collectie te ontwerpen voor MAC. Aan WWD deed de jonge zangeres al heel wat details over haar collectie uit de doeken.

Binnen twee weken is het eindelijk zover, dan wordt de collectie van Lorde voor het cosmeticalabel MAC gelanceerd. Vanaf 5 juni kan je naar hartenlust Lorde voor MAC al online shoppen. Met haar eigen collectie stapt Lorde in de voetsporen van onder meer Rihanna en Lady Gaga, twee grote sterren die ook al hebben samengewerkt met MAC. We geloven er rotsvast in dat deze collectie van Lorde ook een groot succes zal worden.

Maar wat mogen we nu precies verwachten van deze samenwerking? Lorde vertelde aan WWD over haar inspiratie en welke producten we juist van haar mogen verwachten. De gelimiteerde collectie zal uit amper twee stuks bestaan: een donkerpaarse lippenstift en een eyeliner met de naam ‘Rapidblack’. Dat de collectie maar uit twee stuks bestaat, heeft een duidelijke reden. Zo vertelde Lorde aan WWD: “Ik heb de collectie heel beperkt gehouden (2 producten) omdat ze echte basics zijn voor mij en het een goede aanvulling is voor elk make-up tasje. Maar in de toekomst zou ik wel graag nog wat meer lippenstifts bedenken.”

De collectie kwam tot stand samen met MAC’s senior make-up artist Amber Dreadon, die de zangeres hielp bij het tot stand komen van de dramatische lippenstift en donkere eyeliner.

Vanaf 5 juni is de collectie van Lorde voor MAC online verkrijgbaar. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content