De Israëlische modeontwerper Alber Elbaz gaat in zee met de beautygigant Lancôme voor zijn eerste make-up collectie.

We kennen Alber voornamelijk van zijn ontwerpen voor het modehuis Lanvin waar hij de hoofddesigner is. Hij stort zich nu ook op de beautymarkt met een make-up collectie die vanaf 15 juni in de rekken ligt.

"Alber Elbaz is zonder twijfel één van 's werelds meest invloedrijke modeontwerpers. Maar daarnaast is hij ook het meest getalenteerd", laat Youcef Nabi, president van het beautymerk, aan WWD weten. "Zijn gevoel voor luxe, z'n visie op vrouwelijkheid en dat vleugje brutaliteit matchen perfect met de nieuwe waarden van Maison Lancôme. We zijn ontzettend trots en blij dat hij, met ons, in de wereld van de make-up stapt."

Er zijn verder nog geen details bekend van hoe de collectie er zal uitzien, maar als we mogen afgaan op dit teaserfilmpje, wordt het een kleurrijke en zoete collectie. (RDM)

De Israëlische modeontwerper Alber Elbaz gaat in zee met de beautygigant Lancôme voor zijn eerste make-up collectie. We kennen Alber voornamelijk van zijn ontwerpen voor het modehuis Lanvin waar hij de hoofddesigner is. Hij stort zich nu ook op de beautymarkt met een make-up collectie die vanaf 15 juni in de rekken ligt. "Alber Elbaz is zonder twijfel één van 's werelds meest invloedrijke modeontwerpers. Maar daarnaast is hij ook het meest getalenteerd", laat Youcef Nabi, president van het beautymerk, aan WWD weten. "Zijn gevoel voor luxe, z'n visie op vrouwelijkheid en dat vleugje brutaliteit matchen perfect met de nieuwe waarden van Maison Lancôme. We zijn ontzettend trots en blij dat hij, met ons, in de wereld van de make-up stapt." Er zijn verder nog geen details bekend van hoe de collectie er zal uitzien, maar als we mogen afgaan op dit teaserfilmpje, wordt het een kleurrijke en zoete collectie. (RDM)