"Huge Lips, Skinny Hips" (grote lippen, smalle heupen), zo heet de lipgloss die dit voorjaar in Groot-BrittanniÃ"wordt gelanceerd en volgens producent Purple Lab de belofte die zijn naam inhoudt, volledig waarmaakt. Zo zou de lippenstift niet alleen voor vollere lippen zorgen, maar ook een afslankend effect hebben.

Dat komt omdat de gloss extracten bevat van de Zuid-Afrikaanse plant "Hoodia Gordonii", die al jaren verwerkt wordt in dieetproducten en als eetlustremmer zou fungeren. Daarnaast zit er vitamine B3 in de lippenstift, en die stimuleert een goede doorbloeding van de lippen waardoor ze voller lijken. Ook zou de vitamine de rimpeltjes rond de mond verminderen.

De "wondergloss" is verkrijgbaar in zes kleuren en kost 18 pond (20 euro).

Ann Heylens.

"Huge Lips, Skinny Hips" (grote lippen, smalle heupen), zo heet de lipgloss die dit voorjaar in Groot-BrittanniÃ"wordt gelanceerd en volgens producent Purple Lab de belofte die zijn naam inhoudt, volledig waarmaakt. Zo zou de lippenstift niet alleen voor vollere lippen zorgen, maar ook een afslankend effect hebben. Dat komt omdat de gloss extracten bevat van de Zuid-Afrikaanse plant "Hoodia Gordonii", die al jaren verwerkt wordt in dieetproducten en als eetlustremmer zou fungeren. Daarnaast zit er vitamine B3 in de lippenstift, en die stimuleert een goede doorbloeding van de lippen waardoor ze voller lijken. Ook zou de vitamine de rimpeltjes rond de mond verminderen. De "wondergloss" is verkrijgbaar in zes kleuren en kost 18 pond (20 euro). Ann Heylens.