De kleindochter van de cosmeticalegende Estée Lauder, lanceert voor het eerst een eigen parfumcollectie en brengt dit uit onder het label dat ze in 2011 opstartte. Dat schrijft WWD.

Aerin Lauder heeft zelf al behoorlijk wat ervaring in het creëren van parfums. Zo werkte ze onder meer mee met de ontwikkeling en lancering van 'Private Collection', een serie van geuren die in 2007 op de markt kwamen. Deze ervaring heeft ze nu gebruikt om haar eigen serie van parfums te ontwikkelen.

De geuren hebben de naam Gardenia Rattan, Amber Musk, Lilac Path, Ikat Jasmine en Evening Rose gekregen. Lauder wilde een collectie maken waar voor ieder seizoen en iedere stemming een geur in te vinden is. Ze is er dan ook van overtuigd dat parfums en herinneringen aan elkaar verbonden zijn. "Als ik aan bepaalde mensen of gebeurtenissen denk, dan herinner ik me ook altijd een geur die daarbij hoort," aldus Lauder aan WWD.

De geuren zijn verkrijgbaar vanaf november en kost 80 euro voor een flesje van 50 ml. (LVR)

De kleindochter van de cosmeticalegende Estée Lauder, lanceert voor het eerst een eigen parfumcollectie en brengt dit uit onder het label dat ze in 2011 opstartte. Dat schrijft WWD. Aerin Lauder heeft zelf al behoorlijk wat ervaring in het creëren van parfums. Zo werkte ze onder meer mee met de ontwikkeling en lancering van 'Private Collection', een serie van geuren die in 2007 op de markt kwamen. Deze ervaring heeft ze nu gebruikt om haar eigen serie van parfums te ontwikkelen. De geuren hebben de naam Gardenia Rattan, Amber Musk, Lilac Path, Ikat Jasmine en Evening Rose gekregen. Lauder wilde een collectie maken waar voor ieder seizoen en iedere stemming een geur in te vinden is. Ze is er dan ook van overtuigd dat parfums en herinneringen aan elkaar verbonden zijn. "Als ik aan bepaalde mensen of gebeurtenissen denk, dan herinner ik me ook altijd een geur die daarbij hoort," aldus Lauder aan WWD. De geuren zijn verkrijgbaar vanaf november en kost 80 euro voor een flesje van 50 ml. (LVR)