De Victoria's Secret Angel heeft een foto van zichzelf, na een stevige work-out, op Instagram gezet. Opvallend detail: het model droeg niets van make-up en geeft zichzelf zo toch wel een beetje bloot.

Het Braziliaanse model, die we vooral kennen van haar modellenwerk voor lingerieproducent Victoria's Secret, heeft een foto van zichzelf na het boksen online gezet. Hierop is het model te zien zonder make-up en zo krijgen we haar niet vaak te zien. Het is ook fijn om op te merken dat ze niet te verlegen is om een foto zonder make-up online te zetten.

Adriana Lima werkte een tijdje geleden ook mee aan een sportvideo van Victoria's Secret, waarin de modellen hun geheimen voor een mooi lichaam prijsgeven. Bekijk hier het filmpje met Adriana Lima:

(LVR)

De Victoria's Secret Angel heeft een foto van zichzelf, na een stevige work-out, op Instagram gezet. Opvallend detail: het model droeg niets van make-up en geeft zichzelf zo toch wel een beetje bloot. Het Braziliaanse model, die we vooral kennen van haar modellenwerk voor lingerieproducent Victoria's Secret, heeft een foto van zichzelf na het boksen online gezet. Hierop is het model te zien zonder make-up en zo krijgen we haar niet vaak te zien. Het is ook fijn om op te merken dat ze niet te verlegen is om een foto zonder make-up online te zetten. Adriana Lima werkte een tijdje geleden ook mee aan een sportvideo van Victoria's Secret, waarin de modellen hun geheimen voor een mooi lichaam prijsgeven. Bekijk hier het filmpje met Adriana Lima:(LVR)