8 beautytrends en nieuwigheden om de lente vrolijk in te zetten

8 beautytrends en nieuwigheden om de lente vrolijk in te zetten
Lente! © .

(LP)

Lentelooks © .

Met Babord kunnen we het voorjaar niet alleen zien maar het ook voelen. het Babor paasei brengt de lente op je huid. Fijne bloesem en een vleugje roze sieren dit jaar het bekende paasei. Achter elk deurtje wacht één van de 14 fluids van het label. (43.50 euro)

Lentelooks © .

Lush zorgt voor een heerlijk geurende en vrolijke lente. (Bee Happy, 13.95 euro - Golden Egg Ballistic, 5.95 euro - Carrot zeep, 5.95 euro)

Lentelooks © .

Het neutrale kleurenpallet van nagellakmerk Sally Hansen sluit perfect aan bij de nude trend voor op de nagels (prijzen schommelen rond 9.95 euro per flesje)

Lentelooks © .

Bij Sens d'Or, het walhalla voor nicheparfums, zoekt het personeel samen met jou een welriekend lentegeurtje. (Aedes De Venustus, 195 euro - Juliette has a gun MadMadame, 110 euro - Viktoria Minya, 145 euro)

Lentelooks © .

De frisse no-makeuplook is niet makkelijk te verkrijgen. Een diepe reiniging kan gelukkig wonderen doen en een CC crème om het af te werken helpt bij het creëren van een gladde, egale huid. (Clinique anti blemish solutions cleansing brush & gel: 129.30 euro voor het systeem, 20.70 euro voor het borstelhoofd en 24.85 euro voor de gel - Estée Lauder CC creme, 40.35 euro)

Lentelooks © .

Purper is dé lentekleur voor op de ogen. (Mud, 19.50 euro - Estée Lauder Envious Orchid, 52.76 euro)

Lentelooks © .

Felgekleurde lippen om te zoenen! (Sothys - Dior - Only You, 5.95 euro - Yves Rocher, 11.90 euro)

Lentelooks © .

De lijn van L'Occitane met Japanse kersenbloesem past perfect bij het nieuwe seizoen.