5 geslaagde celebrity beautylijnen

© Twitter

Omdat tegenwoordig haast elke ster zijn of haar huidgeheimen met de wereld wil delen, ontstaat de ene na de andere celebrity verzorgingslijn. Wanneer je als nieuwsgierige beautytester deze producten enthousiast inslaat, kom je helaas vaak tot de conclusie dat je je geld beter voor iets anders had opzij gezet. Realbeauty.com stelde echter een top 5 samen van celebrityproducten die wonderwel écht hun werk doen zodat we binnenkort niet meer in het verkeerde investeren.

Omdat tegenwoordig haast elke ster zijn of haar huidgeheimen met de wereld wil delen, ontstaat de ene na de andere celebrity verzorgingslijn. Wanneer je als nieuwsgierige beautytester deze producten enthousiast inslaat, kom je helaas vaak tot de conclusie dat je je geld beter voor iets anders had opzij gezet. Realbeauty.com stelde echter een top 5 samen van celebrityproducten die wonderwel écht hun werk doen zodat we binnenkort niet meer in het verkeerde investeren. Iman Cosmetics

Voormalig Somalisch model Iman wordt gezien als een vernieuwer in de cosmeticawereld. Sinds 1994 heeft ze het ‘model zijn’ achter zich gelaten en houdt ze zich bezig met het uitbreiden van haar beautylijn, gericht op zwarte en Aziatische vrouwen. Beautylovers met een moeilijke huid vinden hier gegarandeerd hun gading. Vooral de verzorgende BB-crème (20 dollar) is een hit die de afgelopen jaren al enkele awards in de wacht wist te slepen.

Drew Barrymores Flower Cosmetics

Drew Barrymore staat erom bekend veel met make-up bezig te zijn en intussen kan ze zich al meer dan een jaar trotse eigenaar van de bohochic ‘Flower’ beautylijn noemen. De Amerikaanse actrice beweert daarbij het adverteren achterwege te laten en liever tijd en geld te steken in het perfectioneren van de eigenlijke producten. En dat brengt resultaat. De oogschaduw in crèmevorm blijkt goed te zitten en de pigmenten komen volledig tot hun recht. Jammer genoeg is de felle kleurencollectie enkel te verkrijgen bij Walmart, al is het dan aan een spotgoedkope prijs. De producten kosten immers nooit meer dan 15 dollar. Haar eigen favoriet? Het Sheer Up Lippenpotlood, want gloss is volgens haar dezer dagen té old-school.

KORA Organics

Wie fan is van een gezonde en zuivere modellenhuid, koopt vanaf nu best enkele producten uit het KORAgamma van model Miranda Kerr. Op de site koraorganics.com kan je een speciaal programma vinden aangepast aan je huidtype waarbij de producten zo zijn opgesteld dat ze elkaar aanvullen tijdens het smeren. Bovendien staat Miranda erop uitsluitend met natuurlijke bestanddelen te werken om aan haar organische levensstijl tegemoet te komen zoals Aloë vera en de Nonivrucht. De rozenbottelolie die dit jaar nog de prijs van Best Body Product 2013 door magazine Marie Claire ontving, is dan ook een echte aanrader.

Meaningful Beauty

We willen ze allemaal tegenhouden, die rimpels. En niets kan ons daar beter bij helpen dan de Meaningful Beautylijn van Cindy Crawford. Al jaren loopt deze 47-jarige Amerikaanse rond met de ultieme egale huid. Dat zou allemaal te danken zijn aan haar antiverouderingssysteem op basis van een zeldzaam meloenextract, ontwikkeld door cosmetisch chirurg Jean-Louis Sebagh. De cleanser, dag-, nacht- en oogcrème, masker, serum en decolletécrème barsten van de antioxidanten die na een maand zichtbaar resultaat zouden moeten opleveren. Toch blijven we enigszins sceptisch over de beloofde hulp in een potje. Het vermelden van de exacte ingrediënten wordt namelijk achterwege gelaten en Crawfords perfectie zal uiteindelijk toch nooit te evenaren zijn – so be it.

Rogue by Rihanna Hoewel dit uiteraard geen volledige verzorgingslijn betreft, verdient het in september gelanceerde parfum Rogue van Rihanna toch een plaatsje in deze top 5. De patchouli-achtige geur is één van de weinige popsterscents die echt lekker ruikt. Rihanna creëerde dit aroma naar eigen zeggen in functie van iedere gemoedstoestand en voor ieder soort vrouw. (JF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content