5 beautytrends van de catwalk die je zelf kan uitproberen

5 beautytrends  van de catwalk die je zelf kan uitproberen
© Reuters

Ee nieuw modeseizoen komt er aan (herfst/winter) en ook het land van de make-up zijn er weer heel wat nieuwe trends. We geven u 5 trends mee, recht van op de catwalk in Parijs en Milaan, die u komende winter makkelijk zelf kan uitproberen.

1. Glitters op de oogleden. Op vlak van oogmake-up zijn de mogelijkheden haast oneindig, maar een opvallende trend voor volgende winter zijn de glitters die op de oogleden worden aangebracht boven op de gekleurde oogschaduw. Wel eentje voor de durvers.

2. Donkere en opvallende wenkbrauwen. Sinds de komst van topmodel Cara Delevingne naar de internationale catwalk is de trend van de opvallende wenkbrauwen in een stroomversnelling terechtgekomen. Ook komende winter blijft dit een absolute trend om je wenkbrauwen niet tot op de millimeter te gaan epileren, maar er het mag allemaal iets breder en groter blijven.

3. Big hair. Bye bye stijltang, welkom krultang! Komende wintermaanden draait het allemaal rond het haar en daarbij is de leuze 'hoe groter hoe liever'. Dit zagen we onder meer bij de show van Sonia Rykiel .

4. Donkere lippenstift. Rode lippenstift is een blijver, maar ook donkere lippenstift blijft deze winter een trend. Kleuren als dieppaars en chocoladebruin zijn in de winter een echte hit.

5. De ombre blijft. Deze zomer was de ombre al enorm populair en ook volgende winter blijft dit een trend. Je kan experimenteren met lichte kleurverschillen, maar je kan ook zeer extreem gaan. De keuze is aan jou!

Laura Van Roey

1 © Reuters

2 © Reuters

3 © Reuters

4 © Reuters

5 © Reuters