Viviannadoesmakeup

De charmante Anna post dagelijks posts op haar lifestyleblog Viviannadoesmakeup. De focus ligt zoals de naam al weggeeft, hoofdzakelijk op beautyproducten, maar ook bruikbare mode en healthy foodtips komen grondig aan bod. Daarnaast post ze ook geregeld video's op haar gelijknamig levendig Youtubekanaal, waar ze de kijker laat meegenieten van ontspannende vlogs, actuele fashion looks of beauty reviews. Haar kennis over het beauty, die dagelijks verder rijkt, is werkelijk adembenemend.

Bekijk het blogkanaal van Viviannadoesmakeup hier

Lily Pebbles

Nog zo'n Britse beautyvlogger is Lily Pebbles, die naast haar wekelijkse vlogs, die op een grappige manier uit het leven van de 27-jarige zijn gegrepen, ook regelmatig op een eerlijke manier producten met elkaar vergelijkt. Onze hoogtepunten die op het kanaal van Lilly Pebbles verschijnen zijn haar maandelijkse favorieten en haar "Get ready with me"-videos.

Bekijk het blogkanaal van Lily Pebbles hier

Zoella

Zoe Sugg, oftewel Zoella, is waarschijnlijk de meest populaire beautyvlogger van dit moment. Ze maakt make-up tutorials in haar slaapkamer in Brighton, waar ze vol liefde over spreekt in haar vlogs, die ook over dagelijkse dingen gaan, zoals haar persoonlijk leven. Zo spreekt ze vaak openlijk over haar paniekaanvallen, en komen har vrienden vaak in beeld. De succesvolle Zoella straalt charme en eerlijkheid uit, dat merk je al vanaf de eerste vlog die je bekijkt.

Bekijk het blogkanaal van Zoella hier

Ruth Crilly

Bij schrijfster en model Ruth Crilly kan je terecht voor allerhande handige tips omtrent skincare.Haar Youtubenaam zegt het zowat helemaal: "A Model Recommends". Ook voor andere zaken als haar tutorials en make-uplooks staat Ruth zowat wekelijks voor haar volgers klaar. Toch is ze volgens ons dé persoon om vooral te volgen als je helemaal mee wil zijn op vlak van huidverzorging.

Bekijk het blogkanaal van Ruth Crilly hier

Michelle Phan

De succesvolle 27-jarige visagist Michelle Phan uit Boston is een ware artiest wat betreft beautytransformaties, en door de band genomen ook een heel boeiend persoon om video's van te bekijken. Al haar looks en reviews betreffen alledaagse betaalbare producten, waarmee ze bewijst dat ook schoonheid niet duur hoeft te zijn. Ze heeft een warm karakter en in de toon van haar stem merk je dat ze echt het beste voor heeft voor haar volgers.

Bekijk het blogkanaal van Michelle Phan hier

(LD)

Viviannadoesmakeup De charmante Anna post dagelijks posts op haar lifestyleblog Viviannadoesmakeup. De focus ligt zoals de naam al weggeeft, hoofdzakelijk op beautyproducten, maar ook bruikbare mode en healthy foodtips komen grondig aan bod. Daarnaast post ze ook geregeld video's op haar gelijknamig levendig Youtubekanaal, waar ze de kijker laat meegenieten van ontspannende vlogs, actuele fashion looks of beauty reviews. Haar kennis over het beauty, die dagelijks verder rijkt, is werkelijk adembenemend.Bekijk het blogkanaal van Viviannadoesmakeup hierLily Pebbles Nog zo'n Britse beautyvlogger is Lily Pebbles, die naast haar wekelijkse vlogs, die op een grappige manier uit het leven van de 27-jarige zijn gegrepen, ook regelmatig op een eerlijke manier producten met elkaar vergelijkt. Onze hoogtepunten die op het kanaal van Lilly Pebbles verschijnen zijn haar maandelijkse favorieten en haar "Get ready with me"-videos. Bekijk het blogkanaal van Lily Pebbles hierZoella Zoe Sugg, oftewel Zoella, is waarschijnlijk de meest populaire beautyvlogger van dit moment. Ze maakt make-up tutorials in haar slaapkamer in Brighton, waar ze vol liefde over spreekt in haar vlogs, die ook over dagelijkse dingen gaan, zoals haar persoonlijk leven. Zo spreekt ze vaak openlijk over haar paniekaanvallen, en komen har vrienden vaak in beeld. De succesvolle Zoella straalt charme en eerlijkheid uit, dat merk je al vanaf de eerste vlog die je bekijkt.Bekijk het blogkanaal van Zoella hierRuth Crilly Bij schrijfster en model Ruth Crilly kan je terecht voor allerhande handige tips omtrent skincare.Haar Youtubenaam zegt het zowat helemaal: "A Model Recommends". Ook voor andere zaken als haar tutorials en make-uplooks staat Ruth zowat wekelijks voor haar volgers klaar. Toch is ze volgens ons dé persoon om vooral te volgen als je helemaal mee wil zijn op vlak van huidverzorging. Bekijk het blogkanaal van Ruth Crilly hierMichelle Phan De succesvolle 27-jarige visagist Michelle Phan uit Boston is een ware artiest wat betreft beautytransformaties, en door de band genomen ook een heel boeiend persoon om video's van te bekijken. Al haar looks en reviews betreffen alledaagse betaalbare producten, waarmee ze bewijst dat ook schoonheid niet duur hoeft te zijn. Ze heeft een warm karakter en in de toon van haar stem merk je dat ze echt het beste voor heeft voor haar volgers. Bekijk het blogkanaal van Michelle Phan hier(LD)