12 zonnecrèmes om je huid optimaal te beschermen

12 zonnecrèmes om je huid optimaal te beschermen

Laura Van Roey

Avène crème SPF 20 voor de gevoelige heid. Zonder parabonen. Let op: geschikt voor een huid die wel al zon gezien heeft. 17,50 euro.

Crème Solaire Anti-Rides factor 15 van Clarins. Ideaal voor het gezicht en zorgt voor een mooie, egale en duurzame teint. 24,50 euro.

Fluweelachtige BB Crème SPF 20. Dit is een getinte zonnecrème, zonder parabenen en met thermaal bronwater van Vichy. 17,65 euro.

Sun Lotion SPF 30 Extra Light: bevat natuurlijke antioxidanten die de huidcellen beschermen en ook doordringen in de diepere huidlagen.

Ambre Solaire Spray van Garnier factor 30, 17,49 euro. Het voordeel van een spray is dat het enorm verfrissend aanvoelt tijdens warm weer.

Sun sport van Lancaster. Dit is een ideale zonnebescherming voor mensen die veel in contact komen met water. Bestaat in factor 15,30 en 50.

Sublime Sun Perfect Bronze SPF 20 van L'Oréal, 17,65 euro. Dit product bevat argonlie wat zorgt voor onder meer een egale teint én het stimuleert het bruinen.

Zonnecrème van Louis Widmer met een hoge beschermingsfactor voor de gevoelige huid, 17,80 euro.

Sun Invisible Protection 30 in sprayvorm. Niet vette textuur en waterresistent, 16,39 euro.

Soleil Protexion Anti-Aging Spray SPF 30. Deze spray legt zich toe op het beschermen van de huid tegen de zon én het tegengaan van extra rimpels door UV-stralen. 18,50 euro.

Body Sun Care van Sisley, 99 euro via Ici Paris XL. Dit product biedt een bescherming voor de huid die al zon gewend is en is tegelijkertijd erg hydraterend.

Nog een speciale bescherming voor het haar: Aveda Suncare Protective Hair Veil. Dit product vormt een laagje op het haar dat de kleur beschermt. Bovendien zal het haar ook niet droger worden door de zon. 25 euro.