Baby Beyoncé geboren achter kogelwerend glas

© belga/afp

De Amerikaanse zangeres Beyoncé en haar man, rapper Jay Z, hebben hun eerste kindje gekregen. Het meisje, dat de naam Blue Ivy heeft, is geboren op een speciaal aangepaste en afgehuurde vleugel in een New Yorks ziekenhuis.

De Amerikaanse zangeres Beyoncé en haar man, rapper Jay Z, hebben hun eerste kindje gekregen. Het meisje, dat de naam Blue Ivy heeft, is geboren op een speciaal aangepaste en afgehuurde vleugel in een New Yorks ziekenhuis. Dat meldt de Amerikaanse krant New York Post.

Beyoncé Knowles (30) en haar man Jay Z (42), wiens echte naam Shawn Carter is, huurden voor de bevalling een complete vleugel af op de vierde verdieping van het Lenox Hill ziekenhuis in New York. Daarin lieten ze geblindeerd en kogelwerend glas installeren, om de veiligheid en privacy van de baby en haar ouders te garanderen. Ook hielden op verschillende plaatsen op de verdieping potige bewakers de wacht.

Boze ouders De maatregelen zorgden voor veel boze patiënten en hun bezoekers. Zo zouden andere ouders van pasgeborenen zijn weggestuurd van de afdeling waar hun baby lag door Beyoncé en haar gevolg. Volgens kersverse vader Neil Coulon overkwam hem dat vier keer.

Ook familieleden van Coulon, die op kraamvisite kwamen, werden weggestuurd door brede bewakers. “Ze gebruikten het ziekenhuis alsof ze het bezaten en niemand behalve henzelf deed er nog toe”, aldus de verontwaardigde vader.

Blue Ivy Blue Ivy werd zaterdag geboren via een keizersnee. De naam van de het meisje komt voort uit het album ‘Blueprint’ van haar vader en het favoriete getal van haar moeder, vier. Het getal wordt vertaald naar het Romeins IV, dat in het Engels klinkt als Ivy. Ook Beyoncé’s nieuwste album heet ‘4’.

Beyoncé kondigde haar zwangerschap aan tijdens een optreden op de MTV-awards. Vrijdag deed op twitter het gerucht de ronde dat de zangeres al was bevallen van een dochter met de naam Tiana-May. Ze werd echter die avond nog gespot met haar man in een New Yorks restaurant.

Leonie Van Dijk/Elsevier

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content