Azealia Banks heeft genoeg swagger voor Alexander Wang

De populaire rapster Azealia Banks schittert in de herfstcampagne van Alexander Wangs T-lijn.

In de nieuwste videocampagne voor Alexander Wangs (ietwat) goedkopere T-lijn schittert een vuilgebekte Azealia Banks. Het wordt wel eens gezegd dat wanneer twee krachten elkaar ontmoeten ze elkaar opheffen, maar dat is in dit filmpje allerminst het geval.
Alexander Wang werkt graag samen met de hippe namen uit de muziekwereld. Waar we eerder al Diplo, Spank Rock, Santigold en Die Antwoord zagen rondbotsen in de Wang campagnevideos doet hij nu beroep op het rapgeweld van Azealia Banks “omdat ze een zekere rauwheid uitstraalt dat haar een uniek talent maakt”. Hij hoopte met de samenwerking een zekere ondefinieerbare energie uit te kunnen stralen. Aangezien wij in plaats van schadelijke cafeïne tegenwoordig gewoon meermaals zijn campagnefilmpje consumeren kunnen wij alvast getuigen: mission accomplished!

Dat Wang een boon heeft voor de eenentwintigjarige rapster uit Harlem -werkelijk, hoeveel swag kan iemand hebben?- was alvast geen geheim meer. Enkele maanden geleden was Banks nog zijn date naar het 2012 Met gala nadat ze eerder al de muziek van zijn lentecampagne onder haar hoede nam. Nu Wang dit weekend kon aankondigen dat Azealia Banks dan ook nog eens het nieuwe gezicht van zijn herfstcampagne zal zijn, liet hij andere hapgrage ontwerpers ongetwijfeld groen uitslaan.

Banks is immers hét aanstromende talent van de bruisende rap- en hiphopscene en stond vorig jaar nog bovenaan NME’s Cool List. Haar felgebektheid en ongepolijst stijlgevoel geeft gelijkgestemden als RyeRye en Zebra Katz het nakijken. Laat ons nu enkel hopen dat ze haar eigenzinnigheid niet verliest op de modeweken, zo ergens tussen de rode loper, persoonlijke optredens bij Herr Karl en haar negende whiskey-cola. (KS)

Bekijk hier de videocampagne waarin Azealia Banks schittert in een styling van Alastair McKimm en op de tonen van haar eigen single Van Vogue (EP1991)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content