Rubrieken
Home
zone
Meest recent
Opinie
Mode
Beauty
Wonen
Reizen
Culinair
Recepten
Maatschappij
Wedstrijden
Acties
Puzzelclub
Knack Club
Archief
Het magazine
Voordelen abonnees
Abonneren
Het magazine
Voordelen
voor abonnees
Abonneren
Aanmelden
Mijn registratie beheren
Mijn nieuwsbrieven beheren
Lees later
Mijn abonnement beheren
Mijn abonnement koppelen
Abonneren
Voordelen voor abonnees
Hulp nodig?
Afmelden
Zoeken
Zoeken
Onze magazines
Zoeken
Nieuws
Lifestyle
Entertainment
Economie
Style
Geld
Beurs
KanaalZ
Technologie
Sport
Plusmagazine
Jean-Pierre Gabriel
Gezonde buitenlucht: deze chef-koks serveren hun eten in de tuin
Fermenteren op Noma's wijze: een dag in de testkeuken van chef Redzepi
De Brusselse baars: drie sterrenkoks kweken duurzame vis in een stadsboerderij
Achtsterrenchef én wereldburger Yannick Alléno over zijn liefde voor Japan
Voor het laatst aan tafel bij Hertog Jan: 'Er staat ons een soort rouwproces te wachten'
Terugblik op 2018: dan toch maar één driesterrenrestaurant in België
Lima: de meest geprezen culinaire hotspot van Latijns-Amerika
De nieuwe Italiaan: het succesverhaal van Niko Romito
Jonge Vlaamse chefs koken samen met Thais kooktalent in Bangkok
De baguette van Paul Magnette: burgemeester bakt brood
Honger naar Hongkong: van street food tot sterrenrestaurants
Driesterrenchef Emmanuel Renaut: de man van de bergkeuken
Toppunt van smaak: de metamorfose van tweesterrenrestaurant Troisgros
Albert Adrià, Big in Barcelona, verklapt zijn geheim: 'Een beetje El Bulli en heel veel Spanje'
Op bezoek bij de beste Italiaanse chef 2017: Riccardo Camanini, een ster aan het Gardameer