• Home
    • zone
    • Meest recent
    • Opinie
    • Mode
    • Beauty
    • Wonen
    • Reizen
    • Culinair
    • Recepten
    • Maatschappij
    • Wedstrijden
    • Acties
    • Puzzelclub
    • Knack Club
    • Archief
    • Het magazine
    • Voordelen abonnees
    • Abonneren
  • Het magazine
  • Voordelenvoor abonnees
  • Abonneren
    • Mijn registratie beheren
    • Mijn nieuwsbrieven beheren
    • Lees later
    • Mijn abonnement beheren
    • Mijn abonnement koppelen
    • Abonneren
    • Voordelen voor abonnees
    • Hulp nodig?
    • Afmelden
    • Nieuws
    • Lifestyle
    • Entertainment
    • Economie
    • Style
    • Geld
    • Beurs
    • KanaalZ
    • Technologie
    • Sport
    • Plusmagazine
David Bitoune

David Bitoune

Redacteur KnackFocus.be & KnackWeekend.be

Email David Bitoune:
david.bitoune@roularta.be
Klimaatverandering: een essentieel vraagstuk voor de wijnbouw
Zeewier, 'dé voeding van de toekomst'
Het verhaal achter de Old Fashioned: 'De whisky is de ster van de show'
Hoe het land van de ceviche steeds centraler op de culinaire wereldkaart komt te staan
Zes keer origineel overnachten aan de Belgische kust
De Vrienden van de Smaak tafelen op een mijnterril
Culinair genieten aan zee: 9 lekkere adressen in Oostende
Chef-kok Vincent Florizoone van restaurant Edison: 'De hele wereld weet dat wij de beste bieren hebben, behalve de Belgen zelf'
Dagen Zonder Vlees: 85 adressen om lekker vegetarisch te eten
Proef wat onze vissers vangen: steenbolk, een uitstekend alternatief voor kabeljauw
Vis van de Week: Rode poon
Vijf traditionele Vlaamse producten beloond met label streekproduct
De druk van Michelin: waarom chefs hun sterren teruggeven
12 citaten die je lifestyle in 2016 doen begrijpen
De smaak van cava
Drie zomerse cocktails van hoog niveau
Vis van de week: wijting, duurzaam alternatief voor kabeljauw
Vis van de week: Pladijs, een van de meest verfijnde vissoorten uit onze Noordzee
'Mobiele' bakkerij Bloch strijkt neer aan Gentse Sint-Pietersstation
Nieuwe trend: de laagjessalades in een glazen bokaal

Deze week in Knack Weekend

Een gans jaar je zin doen en dan één week detoxen? Helaas werkt het zo niet

Abonneer nu

Nieuwsbrief

Ontvang het recentste lifestyle nieuws wekelijks in uw mailbox

Inschrijven Aanmelden / registreren

Volg ons

FR
FR
Adverteren Contact Copyright Disclaimer Privacy Policy Cookie instellingen Ontvang webnotificaties

© 2021 Roularta Media Group
Alle rechten voorbehouden.