Rubrieken
Home
zone
Meest recent
Opinie
Mode
Beauty
Wonen
Reizen
Culinair
Recepten
Maatschappij
Wedstrijden
Acties
Puzzelclub
Knack Club
Archief
Het magazine
Voordelen abonnees
Abonneren
Het magazine
Voordelen
voor abonnees
Abonneren
Aanmelden
Mijn registratie beheren
Mijn nieuwsbrieven beheren
Lees later
Mijn abonnement beheren
Mijn abonnement koppelen
Abonneren
Voordelen voor abonnees
Hulp nodig?
Afmelden
Zoeken
Zoeken
Onze magazines
Zoeken
Nieuws
Lifestyle
Entertainment
Economie
Style
Geld
Beurs
KanaalZ
Technologie
Sport
Plusmagazine
Bruno Vanspauwen
Voor elkaar gemaakt: de vijf gouden regels voor wine pairing
Chenin blanc: een feestelijke druif uit de Loirestreek
Duitse sekt: een kwaliteitsvol alternatief voor Franse champagne
Fluwelen textuur en fruitig aroma: de tempranillo-wijn is de trots van Spanje
Flesje wijn opendoen? Krijg de kunst van het schenken onder de knie
Sommelier Isabelle Legeron trekt de wereld rond met haar raw wine
Klare wijn: er is meer dan port in Portugal
Een passende wijn voor een late zomerbarbecue? Ga voor deze 'krachtpatsers'
Lekker eten in Knokke en omstreken? Een overzicht
Vijf wijnsuggesties voor de perfecte picknick
La vie en rose: nieuwe rosé bubbels geproefd en goedgekeurd
Pet' nat: het natuurlijke zusje van champagne
Zij kiest: zes sommelières over hun lievelingswijn
Kaap de goede smaak: dit zijn de nieuwste wijnen uit Zuid-Afrika
Onbekend is onbemind: Italië telt liefst 400 verschillende wijndruiven
Waarom wijnmakers vaak ook olijfolie maken en omgekeerd
Beter vlees in de kuip: de terugkeer van ambachtelijke charcuterie
Slow wine: traag en geduldig gemaakt, zoals vroeger
Goedgekeurd: ook bij vis past een glas rode wijn
Een smakelijk idee: waar haalt de chef-kok zijn inspiratie?