• Home
    • zone
    • Meest recent
    • Opinie
    • Mode
    • Beauty
    • Wonen
    • Reizen
    • Culinair
    • Recepten
    • Maatschappij
    • Wedstrijden
    • Acties
    • Puzzelclub
    • Knack Club
    • Archief
    • Het magazine
    • Voordelen abonnees
    • Abonneren
  • Het magazine
  • Voordelenvoor abonnees
  • Abonneren
    • Mijn registratie beheren
    • Mijn nieuwsbrieven beheren
    • Lees later
    • Mijn abonnement beheren
    • Mijn abonnement koppelen
    • Abonneren
    • Voordelen voor abonnees
    • Hulp nodig?
    • Afmelden
    • Nieuws
    • Lifestyle
    • Entertainment
    • Economie
    • Style
    • Geld
    • Beurs
    • KanaalZ
    • Technologie
    • Sport
    • Plusmagazine
Agnes Goyvaerts

Agnes Goyvaerts

Het succes van Berloumi? 'Het past in een vegetarisch dieet en het is lokaal geproduceerd'
Chef tussen parels en vissers: Kobe Desramaults is culinaire stadscurator van Oostende
Groentegod Alain Passard: 'Over tien jaar is een goede tomaat pure luxe'
'Eetbaar goud: gezond of voedzaam is het niet, maar het blinkt'
Hoe organiseer je de perfecte avond?
'De zee-egel: een typische lekkernij voor de oudejaarsfeesten'
Quatre-mains bij Sõma: 'Elk gerecht is een samenspel'
De souschef komt uit de schaduw
'100 jaar geleden fietsten Onion Johnnies van deur tot deur met strengen ui aan het stuur'
Van scones tot jam: high tea is hot
'De giftige tannines moeten eruit, daarna zouden eikels een goede bron van vitaminen zijn'
Ae Jin Huys introduceert ons in de Koreaanse keuken: 'In Seoul vind je kimchi zelfs bij de Italiaan'
Op citytrip in Bilbao: fluisterend het nieuwe Barcelona genoemd
Activiste Maria Canabal: 'Niet je geslacht verdient een prijs, alleen je talent en wat je verwezenlijkt'
Seti's Persian Supper Club: genieten van een heerlijke Perzische maaltijd in een beperkt gezelschap
Seoul food: in de keuken met een Ierse chef en zijn Koreaanse muze
'La cuisinière provençale' is het kookboek van de Boerinnenbond van de Provence'
'Wie wil dat vandaag nog doen: darmen grondig spoelen, pekelen en sorteren volgens kwaliteit en kaliber?'
Klassieker in een koud jasje: dit is meloen en parmaham 2.0
Het glamoureuze Comomeer en het intieme Ortameer: perfect te combineren

Deze week in Knack Weekend

Zorgpersoneel over het afgelopen jaar: 'Het leek wel een sciencefictionfilm'

Abonneer nu

Nieuwsbrief

Ontvang het recentste lifestyle nieuws wekelijks in uw mailbox

Inschrijven Aanmelden / registreren

Volg ons

FR
FR
Adverteren Contact Copyright Disclaimer Privacy Policy Cookie instellingen Ontvang webnotificaties

© 2021 Roularta Media Group
Alle rechten voorbehouden.