Astrid Bryan gaat scheiden van ‘den John’

© belga

Het huwelijk van Astrid en John Bryan is voorbij.

Astrid Bryan, Vlaanderens bekendste Hollywoodvrouw, gaat scheiden van haar man John Bryan. Dat meldt het koppel in een persbericht. Het koppel werd in 2010 bekend dankzij het programma ‘Vlaamse Hollywoodvrouwen’, waarop Astrid en John zelf een programma kregen onder de titel ‘Astrid in Wonderland’.

“Een huwelijk moet voor hen honderd procent zijn”, staat er in het persbericht. ‘Ze zullen samen het nodige doen om de onvermijdelijke administratieve afhandeling zo snel en pijnloos mogelijk te laten verlopen. Bij afsluiting zullen ze terug staan waar ze voor hun huwelijk stonden. Ze waren steeds evenwaardige partners, in life en in business, zodat beiden met hun leven verder kunnen.”

Laurens, de broer van Astrid, blijft de zakelijke rechterhand van John en laat weten dat beiden op zijn steun kunnen rekenen.

Astrid leerde John Bryan kennen toen ze in 2005 naar Los Angeles verhuisde, waarop ze een jaar later trouwden. John Bryan had vroeger ook een relatie met Sarah Ferguson. Het vijfde seizoen van ‘Astrid In Wonderland’, waarvoor de opnames momenteel bezig zijn, zal uitsluitend draaien om broer en zus. (RDM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content