Ann Romney wil niet meewerken met Vogue

© Reuters

Ann Romney wil niet samenwerken met Anna Wintour.

De echtgenote van de Republikeinse presidentskandidaat Mitt Romney heeft het een aanbod voor een reportage in de Amerikaanse editie van Vogue geweigerd. Steeds minder Republikeinen willen, ongeachte het hoge oplagecijfer van Vogue, in dit tijdschrift verschijnen.

De hoofdredactrice van de Amerikaanse editie van Vogue Anna Wintour is namelijk een sterke aanhangster van de Democratische Partij. Ze steunt de Democraten dan ook zo goed als mogelijk. In totaal heeft Wintour al meer dan een half miljoen dollar ingezameld voor de campagne van de huidige president Barack Obama.

Om de campagnerekening van Obama wat aan te dikken, organiseerde Wintour een exclusief diner in het huis in New York van actrice Sarah Jessica Parker. Wie aanwezig wou zijn op dit speciale diner, moest daarvoor maar liefst 40.000 dollar neertellen.
Republikeinen willen niet meer met Vogue werken

Het is dan ook niet verwonderlijk dat Ann Romney, de vrouw van de Republikeinse presidentskandidaat, geweigerd heeft om mee te werken aan een reportage voor Vogue. Anna Wintour is in Romney’s ogen te sterk verbonden met de Democratische Partij.

Ann Romney wil de kiezers overtuigen om voor haar man te stemmen via andere kanalen, zoals de radio of televisie. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content