Angelina Jolie samen met dochter Vivienne in Disneyfilm

© Disney

Het eerste beeld van Angelina Jolie, samen met haar dochter Vivienne Pit, in de film ‘Maleficent’ is vrijgegeven door Disney.

Het eerste beeld van Angelina Jolie, samen met haar dochter Vivienne Pit, in de film ‘Maleficent’ is vrijgegeven door Disney.

De kleine Vivienne Pit (5), dochter van Angelina Jolie en Brad Pitt, maakt haar acteerdebuut in de film ‘Maleficent’. Zij krijgt de rol van de kleine prinses Aurora.

De hoofdrol in de film is voor haar moeder Angelina Jolie, die de rol van de kwaadaardige heks voor haar rekening neemt uit het sprookje van Doornroosje. De pure schoonheid van Vivienne staat dan ook in schril contrast met het donkere gestalte, de zwarte kleding en horens op het hoofd van Maleficent, het personage dat haar moeder gestalte moet geven.

Niet bang van het kostuum van mama

Angelina Jolie vertelde in een interview waarom de filmmakers voor haar dochter kozen voor de rol van jonge prinses Aurora. Zo was Vivienne het enige meisje dat niet hysterisch begon te huilen wanneer ze met Angelina in haar angstaanjagende kostuum werd geconfronteerd. Zo bleef Vivienne rustig en koelbloedig, waardoor er voor het kleine meisje gekozen werd. Andere rollen in de film zijn voor Juno Temple, Sharlto Copley en Elle Fanning. Fanning speelt de rol van de oudere prinses Aurora.

Geen acteercarrière voor Vivienne

Toch hebben haar ouders, en dat lieten ze eerder al in de pers verstaan, geen acteercarrière op het oog voor hun jongste dochter. Toch vonden ze het geen probleem om Vivienne te laten meespelen in ‘Maleficent’. Wij denken er alvast het onze van en voorspellen een gouden acteertoekomst voor Vivienne. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content