Angelina Jolie en Brad Pitt hebben zich eindelijk verloofd

Het koppel stapt na een relatie van zeven jaar in het huwelijksbootje.

Goed nieuws voor Brangelina fans: het koppel heeft zich dan toch verloofd. De woordvoerder van het koppel bevestigde de geruchten toen Angelina werd gespot met een enorme platte diamant aan de ringvinger. Ze hebben zes kinderen samen en zijn zonder twijfel een van Hollywood’s bekendste koppels, maar hun verloving kwam er niet zonder slag of stoot. Brad Pitt en Angelina Jolie, beiden fervent voorstanders van gelijke kansen en het homohuwelijk, verkondigden steeds met veel bombarie te zullen wachten “tot iedereen in dit land het recht heeft om te trouwen.” Pitt moest echter op die woorden terugkomen omdat volgens hem de kinderen niet kunnen wachten tot hun moeder en vader in het huwelijksbootje zullen stappen.

Toen Angelina gespot werd met een enorme diamanten ring om de vinger bij het bezichtigen van de Chinese Galleries in Los Angeles County Museum of Art was het geruchtenhek van de dam. Een woordvoerder van het koppel bevestigde dat Brad Pitt en Angelina Jolie inderdaad verloofd zijn, al wordt er over de datum en de locatie nog steeds niets officieel gelost.

De verlovingsring is een ontwerp van juwelier Robert Procop, die al tien jaar lang de juwelen van Angelina Jolie ontwerpt en in 2009 samen met het koppel een capsulecollectie bij Asprey lanceerde ten voordele van Angelina’s liefdadigheidsorganisatie. Procop staat bekend om zijn creaties met diamanten en zeldzame edelstenen zoals rode en roze diamanten, safieren en smaragden die hij laat invoeren uit Colombia, BraziliĆ« en AustraliĆ«.

Over Angelina’s ring is nog niet veel bekend. Hij bestaat uit een rechthoekige diamant omringd door een band van kleinere diamantjes, een ontwerp waar Procop en Brad Pitt een jaar lang aan gewerkt hebben. “Brad had echt een specifieke visie voor deze ring: hij wilde dat alles perfect was”, aldus de juwelier aan E!News. “Hij was dan ook volledig betrokken bij het hele ontwerpproces.” (KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content