Win een luxueus weekend in Rotterdam voor twee personen

De zomervakantie is bijna in aantocht. Voor wie er graag al een weekend tussenuit wil knijpen hebben we goed nieuws: Knack Weekend mag een luxeweekend in Rotterdam voor twee personen weggeven.

Win een luxueus weekend in Rotterdam voor twee personen

© Knack Weekend

Dat Rotterdam één van de meest moderne steden van Nederland is merk je meteen aan de fonkelende wolkenkrabbers, indrukwekkende haven, hippe restaurants, food markets en de gerenommeerde musea.

Deze zomer staat de Kunsthal in Rotterdam volledig in het teken van de tentoonstelling van het 25-jarig jubileum van het modehuis Viktor & Rolf. Speciaal voor deze gelegenheid mag Knack Weekend een luxe weekend voor twee personen weggeven.

Dit weekend bevat:

  • Gratis toegang tot de Kunsthal Rotterdam en de tentoonstelling van Viktor&Rolf.
  • Een gesigneerde catalogus van de tentoonstelling
  • Een overnachting in het luxueuze vijfsterren Mainport Design hotel dat gelegen is aan de oever van Maas. Dit hotel heeft speciaal voor de gelegenheid een Viktor&Rolf arrangement gemaakt, waarbij je ook een bezoekje kan brengen aan de Spa.
  • Een diner in het gloednieuwe restaurant Héroine
  • Twee Rotterdam Welcome cards, waarbij je korting krijgt op verschillende musea, attracties en restaurants (inclusief tickets voor het openbaar vervoer).

Waag je kans!

Onze partners